Ovan

Letnji meseci su vam potpuno naklonjeni, jedino ćete tokom juna biti mirni i usporeni, ali situacija se već menja u prvi danima jula. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vreme za odmor biće početkom avgusta kada će puni elana želeti da se nedelju ili dve potpuno posvete voljenoj osobi ili dragim ljudima!

Bik

Leto je vreme kada treba da iskočite iz zone komfora! Želite novi posao, novu ljubav ili bilo kakvu promenu? E sada je došlo vreme da iskoračite i napravite veliki korak koji će i te kako uticati na vašu budućnost! Prve nedelje jula su vam idealni za odmor kako bi napunili baterije za uzbudljivi ostatak leta! Jedna Vodolija već duže vreme želi vašu naklonost, možda će avgust biti vreme da konačno popustite i upustite se u jednu avanturu!

Blizanci

Iako je jun vaš mesec tokom ovog perioda ništa bitno nećete završiti. Tačnije, vama će leto biti isključivo za odmor, relaksaciju i sakupljanje energije za početak jeseni kada vas očekuju važne odluke i projekti!  Kada je ljubav u pitanju, avgust vam je naklonjen, posebno za slobodne pripadnike. Idelana spoj za vas je Lav, a tokom avgusta možete imati divne zajedničke trenutke!

Rak

Leto pred vama je idealan period da pomirite prošlost i sadašnjost. Počnite već od polovine juna da polako čistite svoj život. Negativnim ljudima konačno zatvorite vrata i pružite priliku osobi koja već duže vreme pokazuje svoju naklonost. Da, mislimo na tog Blizanca ili Škorpiju. U avgustu ne propustite poslovnu priliku koja će vam možda otvoriti i vrata za inostranstvo!

Lav

Lavovi, dragi, znamo da ste posebni i da su letnji meseci stvoreni za vas. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog leta podelite to mesto u sa ljudima oko vas. Ukoliko je ikako moguće pokušajte da odolite iskušenjima i budite verni vašem dragom (ako pripadate zauzetima). Slobodni će imati toliko prilika (i dobrih i manje dobrih) da će biti teško da odluče. Polovina avgusta će biti idelana za odmor kda ćete negde na pučini sumirati utiske proteklih meseci!

Na sledećoj strani pročitajte za Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe.