Ovan

Ako vam je za oko zapeo temperamentni Ovan, pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovoga srca. Pohvalite li se da volite gledati putopise i dokumentarne filmove o divljim i neistraženim predelima Zemlje, zasijaće će mu pogled. Kad počne zaneseno pričati o svojim idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite se njegovim neretko egocentričnim zahtevima i imaćete ključ za njegovu dušu.

PROČITAJTE I... Muževi iz snova: 3 horoskopska znaka sa kojima ćete biti najsrećnije

Bik

Bik je hedonista koji ne može živeti bez udobnosti i topline doma te materijalne sigurnosti. Primeti li da ste porodični tip i da vam je idila udvoje važnija od društva, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo može dobiti želju s vama eksperimentisati po kuhinji, a usput se svašta može dogoditi. Povedite razgovor i o umetnosti, slikama, izložbama, jer je Bik esteta i voli sve što godi njegovim čulima. Ipak, najslađa mu je svakako tema o novcu i materijalnim stvarima, pa će se pohvaliti i o svojim planovima, za koje rado traži životnog suputnika.

Blizanci

Diskutujte s njim o svemu i svačemu, obrazovanju, sportu, politici na vrckast način, jer u svemu traži naznake humora i ironije, pa i kad se radi o ozbiljnim stvarima. Voli svet filma, pozorišta, televizije i spektakla, pa će ga razgovor na tu temu posebno zabaviti. Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i obavešteni o događajima u svojoj školi, faksu ili kraju pa zajedno ogovarajte poznate osobe. Najsrećniji je kad zabavlja i uveseljava druge i kad je tamo gde se nešto događa. Zanimaju ga sve teme o društvenim događajima i partnerka koja je u sve dobro upućena.

PROČITAJTE I... Čemu to njegov horoskopski znak ne može da odoli

Rak

Istaknete li patriotski duh i naglasite li svoju vezanost za porodične korene, jer Rak voli svaki razgovor koji skreće u temu domoljublja, lokalpatriotizma ili istorije, blizu ste njegovoga srca. Pokažite svoju ljubav prema kući i životinjama, a u šetnji s njim divite se drugoj deci i recite kako biste voleli imati veliku porodicu. Raznežiće se ako ga pozovete kod sebe da zajedno pogledate neki romantični film ili istorijski spektakl. Obožava istoriju i stare kulture, okrenut je prošlosti, pa će mu već sam spomen na dobra stara vremena dati materijala za razgovor i zbližavanje.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...