Vaga

Ukoliko želite da osvojite devojku Vagu, sve što vam je potrebno su cveće, čokolada i par lepih reči, a može i nečiji citat. Vage mnogo vole da vide kako se neko oko njih trudi i neretko će i preuveličati vaš trud, ali je potrebno ipak barem malo da se potrudite i za njih je to već događaj godine. Ukoliko očekujete neku ludu zabavu, pored Vaga zaboravite na to.

Škorpija

Škorpije stalno menjaju raspoloženja i emocije. Sa njima nikada ne znate na čemu ste. Međutim, ono što je dobro jeste da kada se jednom odluče za partnera, to nema tendenciju da se prekine, čak ni uprkos brojnim nesuglasicama i nesporazumima. Škorpija voli i zalaže se za dubinske odnose zasnovane na pravim i jakim emocijama.

PROČITAJTE I... Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Gde se krije gospodin Pravi?

Strelac

Strelac – sam naziv već dovoljno govori. Slobodnjak i avanturista. Oni žele partnera koji će umeti da ih prati u njihovim ludim idejama i pustolovinama. Strelčevi se ne boje da preko noći promene život iz korena ukoliko osete da im je potrebna promena. lako se dogodi da ih sredina i okolina uguši te su skloni iznenadnom nestajanju i povlačenju.

Jarac

Ukoliko želite finansijsku i emotivnu stabilnost potražite partnera u horoskopskom znaku jarac. Oni su vredni, jasno postavljaju svoje ciljeve i težeka tome. Najčešće jako uspešni i istrajni. za njih je problem samo izazov i svaka situacija im je rešiva. A kada su emocije u pitanju oni vole. Odmereno i možda proračuna, ali odlučno i posvećeno. na vama je da izaberete da li to želite.

Vodolija

Nemojte ih stezati i vezu nazivati vezom ukoliko želite da zadržite vodoliju. oni imaju strah od vezivanja samo u teoriji, u praksi i te kako je moguće opstati sa njima, samo nemojte odavati utisak da pridajete previše pažnje tome. Ostavite im dosta prostora da se osećaju slobodno. za njih je sloboda sve. Avanturisti su u duši. Pomalo hvalisavi, ali od reči.

Ribe

Emotivni, osetljivi, lako uvredljivi. Očekuju podršku, razumevanje, požrtvovanost, ali i cene to. Ribe imaju ogromno srce. pomoći će i osobama koje pomoć ne traže a oni same procene da im je potrebna. Balans je nešto čemu teže, ali ga i teško ostvaruju. Ukoliko se zabavljate sa ribama morate mnogo da vodite računa da ih ne povredite.

Izvor: malihoroskop.com