Ovan

Svojeglav i impulsivan. Ovan voli uzbuđenja, a naročito ga zabavlja početak veze i osvajanje druge polovine. Za njega pravila ne važe i nema ustaljenu formu, ali spontanost je nešto čega se gotovo nikada ne odriče. Kao i svaki znak, i on ima negativnu stranu, a to je njegova izražena impulsivnost. Međutim, Ovan kad zavoli, to je ipak na duge staze.

Bik

Tvrdoglav i previše zahtevan. Ukoliko tražite partnera kome nećete morati da posvetite svu pažnju, a naišli ste na Bika, onda tražite dalje. Bik voli da je u centru pažnje i da se vaš svet vrti oko njega. Prvo on, pa onda svi drugi. Ljubomora im je naročito izražena. Međutim, kada vas Bik zavoli, za vas više nema zime. Ta ljubav će trajati.

PROČITAJTE I... Muževi iz snova: 3 horoskopska znaka sa kojima ćete biti najsrećnij

Blizanci

Ukoliko želite zabavu i avanturu, sa Blizancima vam je to zagarantovano. Pametni razgovori, promućurni saveti i duhovitost je nešto na šta možete da se oslonite kada su oni u pitanju. Ukoliko izaberete Blizanca za partnera, kuća vam neće biti ljubavno gnezdo, oni su više za akciju i različitost. Sa njima ćete posećivati najnovije barove, bioskope, muzeje…

Rak

Od Raka možete da očekujete vanserijsku ljubav, ali je potrebno da isto toliko i date. Nema boljeg znaka koji će bolje voditi računa o kući i porodici. Ovaj znak ima predispozicije da bude odličan roditelj, ali još bolji partner. Požrtvovan kada su njegovi najmiliji u pitanju. Rakovi su kreativni i duhoviti, ali isto tako očekuju mnogo od druge strane.

PROČITAJTE I... Čemu to njegov horoskopski znak ne može da odoli

Lav

Egocentrik u ljubavi. Ako odaberete Lava za partnera, moraćete da ga obožavate, ma i više od toga. Na Lava uvek možete da se oslonite, staće ispred vas u najtežim životnim trenucima, ali će sa druge strane očekivati neprekidno divljenje i obožavanje. Lav je uvek u pravu, ali nema baš uvek volje da to istera do kraja.

Devica

Pouzdani, praktični i fleksibilni. Ove osobine opisuju Devicu. Teže ka savršenstvu i stalnom usavršavanju kako sebe, tako i partnera, prijatelja i svega što ih okružuje. Device cene svaki gest ljubaznosti i davanja, ali same nisu toliko darežljive. Device ponekad imaju visoke standarde kada je odabir partnera u pitanju zato što i same teže savršenstvu.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...