Želite ljubav za ceo život, a ne neozbiljnu osobu koja će za čas odleprašti u zagrljaj druge osobe? Iako horoskop nije presudan, zvezde otkrivaju osobine i sklonosti svih znakova pa saznajte u kojoj grupi znakova se kriju najverniji i najodaniji partneri!

Vatreni znaci

Kao što ste već i pretpostavili osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca,  brzo zaljubljuju, još brže zavode, ali se i brzo hlade.

Ako im se neka osoba dopadne, spremni su za aksciju i avanturum ali to ne znači da su pomiskuitetni! Baš naprotiv, spremni su za duge i ozbiljne veze! Jedini problem kod njih je što su teško uhvatljivi jer imaju obožavatelje na svakom koraku! Imajte na umu da vatrenim znacima ne smete ograničavati slobodu i morate ih pustiti da budu svoji!

Vazdušni znaci

Blizanci, Vaga i Vodolija ne veruju u ljubav na prvi pogled! Pre nego što poklone svoje srce nekoj osobi dobro će je analizirati i tek kada utvrde da je neko za njih opustiće se i isporučiti kartu za njihov svet! Oni su oni od onih koji prave "za i protiv" liste, pa tek onda kreću u akciju. Upravo zbog toga ovi znaci deluju hladno i nezainteresovano u odnosu na ostale znake. Takođe,  inteligencija i šarm im je bitniji od fizičkog izgleda! 

PROČITAJTE I... O čemu mašta njegov znak: Lav o slavi, Škorpija o ljubavi za ceo život

Zemljani znaci

Za Devicu, Bika i Jarca stabilnost je jedna od najvažnijih stvari, zato će uvek biti iskreni prema svojim partnerima. Skloni su preteranoj analizi i kritičnom razmišljanju pa će u svemu naći manu. Sporo se zaljubljuju i nikako ne treba pritiskati da se odluče. Teško se menjaju, nisu spremne na kompromis, već traže od drugih da im se prilagode. 

Vodeni znaci

Rak, Škorpija i Ribe su zaljubljive prirode i neće im biti teško da poklone svoje srce nekome. Jedino što zahtevaju od svog partnera je vernost i pažnja u velikoj količini. Ne praštaju lako (naročito Škorpija) i ukoliko se igrate sa njihovim osećanjima vratiće vam trostruko!