Pronađite njegovo horoskopski znak i saznajte kakav seks će mu ostati u mislima dugo, dugo...

Ovan

Iznenadite ga seksom na brzinu. Pocepajte mu odeću i krenite u akciju čim ga ugledate na vratima. Ovakav pristup uticaće na povećanje njegovog ega i požude.

Bik

Muškarci rođeni u ovom znaku vole kada sve teče polako, svojim tokom. Izvedite striptiz samo za njegove oči i uzburkaćete njegovu maštu.

Blizanci

Dirty talk učiniće da on potpuno poludi za vama. Otvoreno mu recite koliko ga jako želite ili mu tokom seksualnog čina opišite tačno kako se osećate.

Rak

Rak je najemotivniji znak horoskopa, te nije čudno što mu najviše prija kada oseća bliskost i povezanost sa partnerkom. Poza kašike je ono što možete prirediti muškarcu raku kako biste ga dovele do vrhunca.

PROČITAJTE I: Zvezde otkrivaju: S kim treba da se volite, a sa kim da se samo družite

Lav

Ovaj znak voli dugu predigru i slatke male izazove. Dok ste na večeri sa prijateljima ili u restoranu, zagolicajte mu maštu erotskim dodirom ili nestašnim potezom.

Vaga

Muškarac Vaga voli kada to traje dugo. Zaboravite na obaveze i jedan dan fokusirajte se samo na njega. Pustite muziku, uživajte u predigri, a zatim mu se potpuno prepustite, svim svojim čulima.

Devica

Probudite ga oralnim seksom. Device vole na ovaj način da započnu dan, te ih iznenadite i naterajte da vas moli za još uživanja.

Škorpija

Pripradnici ovog znaka, vrlo su erotični. Oni vole da zavode i uživaju u svakom dodiru i senzaciji. Pokušajte ga dovesti do vrhunca ne dozvoljavajući mu ni da vas dodirne.

Strelac

On voli kada se seks desi spontano. Zašto bi to moralo biti u krevetu? Dok kuva kafu obaspite ga poljupcima i pripremite ga za seks pun strasti. 

Jarac

Upotpunite seks sa ukusnom hranom. Njega će ova kombinacija zadiviti, a obećavamo da ni vama neće biti loše dok sa vas bude skidao čokoladu i šlag.

PROČITAJTE I: Zbog čega varaju: Strelac želi nešto novo, Ovan iz osvete

Vodolija

Pripadnici ovog znaka vole da voajerišu. Polako uklonite odeću sa sebe i počnite da se zadovoljavate. Ovakav potez uhvatiće ga nespremnog, ali vrlo brzo će vam se pridružiti u vašoj maloj igri.

Ribe

Pogled je ono što dovodi ribe do ekstaze. On želi da ga tokom celog čina gledate u oči, jer će se na taj način osetiti povezano sa vama.  

Priredila: Violeta Vasiljević