Ovan

Već pri prvom susretu ostavljaju snažan utisak. Kako i ne bi kada im je životni cilj nametnuti se okolini! Traže strastvenu vezu u kojoj će biti dominantni, ali kada se zaljube vrlo su iskreni i spontani, a zbog svog impulsivnog ponašanja ponekad mogu ostaviti utisak nasrtljivca!

Bik

Veliki materijalisti koji i na emotivne odnose često gledaju kroz korist. Pred potencijalnim partnerom uvek žele ostaviti dobar utisak, pa svoje velike zahteve i senzibilnu narav pažljivo skrivaju za posle. Retko preuzimaju inicijativu!

Blizanci

Oni će vas zabaviti kao ni jedan drugi znak. Kod suprotnog pola najvažniji im je, barem na početku, spoljašnji izgled.Svoje emocije drže pod kontrolom iz samo njima poznatih razloga, ali uprkos svemu, njihovom šarmu i duhovitosti teško se može odoleti.

Rak

Rakovi su veliki romantičari koji naglo i često menjaju raspoloženje. Od partnera očekuju beskrajnu pažnju, a prepuštaju se svojim osećanjima tek kad se uvere da je druga strana iskrena.

Lav

Mogu podneti neverovatan broj komplimenata i hvale na svoj račun. Svaki novi odnos će doživeti kao priliku za dokazivanjem, a iako su vrlo strastveni, ponekad se nemoguće nositi sa njihovom ljubomorom.

PROČITAJTE I... Osobe za ceo život: Ovi horoskopski znaci su najidealniji za brak

Devica

Vrlo promišljene i direktne, a od partnera traže sigurnost, poverenje i tačnost. Prevelika romantika i izjave ljubavi njima izgledaju smešno, pa s tim nemojte ni pokušavati!

Vaga

Oni su zavodnici sa stilom koji kod suprotnog pola imaju velike uspehe. Brižljivo će proceniti šarm, spoljašnji izgled i ukus osobe koja im se sviđa jer im je vrlo bitno da uz njihovu savršenu spoljašnjost ide i takav partner.

Škorpija

Škorpije obožavaju igrice zavođenja, seks im je jako važan, a osećanja brižljivo skrivaju. Kada ih osoba povredi nikada ne zaboravljaju osvetu.

Strelac

Strelčevi su hrabri i poseduju veliku energiju i samopouzdanje. Spremni su na svaki rizik. Avantura sa Strelcem uvek će biti zanimljiva, dinamična i burna.

Jarac

Odmah daju do znanja da u njihovim emotivnim odnosima mora biti reda. Njihova veza odvija se prema protokolu i bez izliva emocija.

Vodolija

Obožavaju da skreću pažnju na sebe, a igrice zavođenja s njima donose uzbuđenja i neizvesnost. Njihovo ponašanje ponekad je ekscentrično i provokativno, ali s njima vam nikada neće biti dosadno.

Ribe

Ribe su vrlo emotivne i zaljubljive po prirodi pa je lako izazvati njihovu pažnju. S njima treba postupati vrlo oprezno jer ih je lako povrediti, a najveća maštarija im je njihovu ljubavnu priču pretvoriti u bajku sa srećnim krajem.

Izvor: zena.tvbest.rs