Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete Lavicu primetiti u gomili - ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost puca sa svih strana.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava da bude u centru pažnju što joj i lako uspeva da bude. Vrele je naravi pa će je najbolje smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha pa voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je pobedama. 

Seks & veze

Nezavisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera sa kojim deli te osobine. Ne treba nekoga ko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš kao i preuzimanje inicijative u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a veoma joj je važno da partner uživa koliko i ona. Delovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su leđa i srce zbog čega je najlakše zavesti je tako senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strelčevima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni fanovi, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje.

Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, uskog struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature i kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled da voli ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima kao i odećom žute i narandžaste boje.

Stil

Voli da se ističe u žutoj i narančastoj, ali boja koja će je 'katapultirati' u centar pažnje je zlatna, jer je to što Lavica voli i što predstavlja. Bira odeću i modne dodatke od najboljih  kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.

Uspešno nosi najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira i savršeno krojenu odeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njenoj garderobi sigurno će se naći i cipele ukrašene šljokicama i perjem i 'statement' ogrlica od svetlucavih kamenčića.

Izvor: Zadovoljna.hr