Otkrili smo način  da pronađete najbolji mogući trening za vas - putem astrologije naravno.

VIŠE: Kako mršave horoskopski znakovi: Lavovi se teško, Device brzinski

Vaš horoskopski znak otkriva mnogo toga o vama, hteli vi to da priznate ili ne. Tako da vas verovatno neće iznenaditi činjenica da su astrolozi i numerolozi napravili popis idealnih vežbi za svaki horoskopski znak.

VIŠE: Zategnite telo za 5 minuta: odličan dnevni trening za dame koje ne vole teretanu

U nastavku pročitajte koje karakteristike odgovaraju vašem znaku - i ko zna možda pronađete upravo najbolje vežbe već danas!

Ovan 

Vaše karakteristike: Snažni ste, avanturističkog duha i želimo svu sreću svakome ko na bilo koji način mora ili želi da se takmiči s vama.

Idealna vežbe: Grupni sat cyclinga - omogućava praćenje sopstvenog napretka i budi u vama želju za takmičenjem što će samo ići u vašu korist jer ćete težiti tome da ste svaki put sve bolji i bolji.

Bik 

Vaše karakteristike: Poznati po svom opuštenom stavu, smiren i stabilizivona Bik voli da vežba u prirodi jer na taj način "hrani" svoju dušu. 

Idealna vežba: Boot camp u prirodi – žestoki trenng koji sadrži puno ponavljanja, sklekova, ali istovremeno daje dovoljno prostora za uživanje u zemlji i prirodi i savršena je ravnoteža za upornog, ali strpljivog bika.

Rak

Vaše karakteristike: Osetljivi emotivac koji voli da provoditi vreme sa porodicom, a naročito u kuhinji. Kako biste potrošili višak kalorija, odaberite vežbe kojom ćete angažovati i telo i um ali i uspešno preneti svoju energiju na druge.

Idealna vežba: Joga - ako tražite vežbu koja se fokusira i na spolja kao i na unutrašnjost, joga je savršen odabir. Joga uključuje celo telo i radi na protoku energije, a istovremeno dozvoljava da povežete i svoje telo i um.

Lav

Vaše karakteristike: Tipični zabavljač i pokretač zabave, Lav je poznat po kreativizmu i sposobnosti animiranja, pogotovo ako ima dobru publiku.

Idealna vežba: Ples ili Zumba. Ako volite da se zabavljate i dok vežbate, upišite se u plesni studio gde će svaki sat za vas biti performans. Koreografirani plesni pokreti, bilo da su jednostavni ili napredni, za vas će biti savršen cardio trening!

Devica 

Vaše karakteristike: Poznata kao uspešna, metodična perfekcionistica među horoskopskim znakovima, Devica uvek sve želi da popravi i dovede do savršenstva. 

Idealna vežba: Core vežbe. Jedna od glavnih prednosti ovih vežbi je mogućnost vežbanja svojih instinkta i osećaja. Vežbanje na TRX-u osnažuje Devicu i daje joj osećaj kontrole nad svojim umom i telom.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Vodoliju, Jarca i Ribe