Nekada ste na najvažniji dan u životu gotovo svake prijateljice stizali sa mikserom u rukama, igrali dok ste mogli da stojite na nogama, a zatim odlazili svaka svojoj kući i svom krevetu. Danas je pre velikog događaja neophodno da prisustvujete eventima koji ga najavljuju, od žurke za veridbu, spa vikenda, do nezaobilaznih devojačkih večeri… i sve to pre nego što bukirate let za venčanje koje je organizovano u inostranstvu. O da, brak vaših prijateljica danas vas može koštati mnogo više nego što očekujete, posebno ako ste singl.

Iskrena podrška

ena podrškaPošto se drugarica udaje samo jednom (dobro, možda i više puta) potrudite se da joj budete najbolja moguća podrška iako ste švorc, bez partnera ili emotivno isceđeni. Ipak, imate našu dozvolu i da preskočite neke od propratnih događaja i ljubazno se zahvalite na pozivu da biste sačuvali pare i energiju za najbolji provod koji vas očekuje. Dobro ste pomislili, devojačko veče drugarice koja staje na „ludi kamen“ se ne propušta. Naoružajte se dobrim raspoloženjem, sijajte gotovo kao mlada i uz našu pomoć učinite ovaj period najboljim do sada.

Protokol i organizacija događaja

Dan kada se mlada oprašta od devojačkog života treba da se proslavi sa stilom, dobro organizuje i prođe bez mnogo komplikacija. Kao deo tima, potrudite se da sve zamisli stavite na papir da bi dogovor protekao i brzo, i glatko. Postoji mogućnost da se svi ne poznajete međusobno pa je najbolje da oformite grupu na Viberu i razmenite kreativne ideje. Kao i venčanje, tako i devojačko treba da protekne u stilu mladinih želja i interesovanja. Bedževi, baloni i autfit kombinacije u jednoj boji možda izgledaju slatko, ali se potrudite da iskočite iz prevaziđenih šablona i napravite veče koje će baš svi dugo pamtiti. 

Nastavak na sledećoj strani...