Kako može da se reciklira donji veš? Nedavno se ovom pitanju posvetio jedan poznati italijanski proizvođač rublja, a o akciji su pisali mnogi svetski mediji. Cosmo predlaže da i vi isprobate razne načine da upotrebite svoj brus. Na primer, kao sredstvo za pet malih bezobrazluka…

1. Brus može da se pokaže naročito inspirativan u poznatoj seksi igrici “veži me, dušo”…  Ako niste raspoloženi za istinsko čvrsto vezivanje, može da bude zanimljivo i ako samo obmotate trake brusa oko zglobova… dok ležite na leđima, samo podignite ruke iznad glave, biće to nezaboravna slika za njega.

2. Obucite beli brus ispod tanje bele majice dok perete sudove. A kad čujete da vaš dragi prilazi kuhinji, vi se “slučajno” temeljno isprskajte vodom. Mokra i pripijena majica budi asocijacije na letnje šeme, a večiti seksi detalj je i ako vam malo širi izrez na majici, opet slučajno, spadne preko bretele brusa.

3. Izdvojite jedan komplet donjeg veša koji možete da žrtvujete tako da na kraju stvarno završi u reciklaži. Možda se nije pokazao praktičan ili ga nerado nosite? U svakom slučaju, obucite ga kad dočekujete svog dragog i onda mu šapnite na uvo da vas svuče… Pardon, da pocepa sve sa vas…

4. Ne skidajte brus u doggy style pozi! Neka posluži vašem vatrenom jahaču kao uzde, garantujemo da će mu se ova finesa naročito dopasti.

5. Na brus zakačite ceduljicu na kojoj piše “Kad ga nađeš, tvoja sam”. Onda sakrijte brus negde gde ga vaš dragi neće baš odmah naći – u zamrzivač ili između peškira u plakaru – ali ga diskretno navedite da vam donese nešto baš sa tajanstvenog mesta. Zapamtite, iznenađenje trenutno podiže libido.