Imati seks sa bivšim partnerom je uvek loša ideja

Prema mišljenju Samante, nikada ne bi trebalo ponovo da budete u krevetu sa bivšim partnerom. Kako je ona sama jednom prilikom rekla: “Seks sa bivšim može da bude deprimirajuć. Ukoliko seks bude dobar, deprimiraćete se jer tako nešto više nemate u svom životu. Ukoliko seks bude loš, onda to znači da ste prosto spavali sa bivšim.” Drugim rečima, ukoliko se ispostavi da je seks sa bivšim loš, onda nema nikakvu poentu to što ste uradili.

Ljubav prema sebi je najvažnija

 

“Volim te, Ričarde, ali sebe volim VIŠE.” Možda najlegendarnija izjava Samante. Ovim nam je sugerisala da je u redu voleti druge, ali da nikada ne smemo muškarca da stavimo ispred nas samih. Veza sa Ričardom za Samantu je bila loša i zato je rešila da je okonča, bez obzira na to koliko je volela svog partnera.

Oralni seks može učiniti da se osećate moćno

Oralni seks može da bude demonstracija moći. Kako je to Samanta rekla: “Osećaj moći je neodoljiv. Možda ste vi na kolenima, ali su vam njegovi testisi u rukama.”

Savršen muškarac ne postoji

“Slušajte me: savršen muškarac je samo iluzija. Počnite da živite vlastite živote.” Amin.

U ovom životu, treba sve da probate

Od svih likova, Samanta je imala najširi pogled na svet. Da li se sećate ove izjave: “Ja sam isprobamseksualna. Sve isprobam makar jednom. “

Izvor: Ženski magazin