Ako neposredno nakon seksualnog odnosa volite da razgovarate sa svojim partnerom, moramo vas upozoriti da ste na poprilično osetljivom terenu.

Naime, terapeutkinja za seks Eliza Bokin ističe kako su svi ljudi pre, za vreme i nakon seksa u najranjivijem mogućem stanju i da određene teme mogu nepovoljno uticati na emocije, raspoloženje, ali i iskrenost odgovora. Zato sledeći put izbegavajte ovih šest tema nakon seksa.

Nemojte kritikovati partnerovu seksualnu izvedbu

Čak i ako niste bile najzadovoljnije na svetu, nemojte početi da ga kritikujete odmah nakon samog čina. To vreme radije iskoristite za razmenjivanje nežnosti, a o mogućim poboljšanjima po pitanju seksa razgovarajte kasnije.

Nemojte komentarisati telo partnera

Upozorite li partnera neposredno nakon seksa da bi trebao da se vrati u teretanu, verovatno ćete ga toliko posramiti da će početi da odbija intimne odnose s vama. Ako ga zaista volite, nakon seksa radije razgovarajte o tome šta vam se na njemu najviše sviđa.

Izbegavajte razgovor o nekim nerešenim problemima

Svi nakon seksa žele ostati u zen fazi što je duže moguće. Zato nemojte razbijati idilu razgovorom o svekrvi ili neplaćenim kaznama za parkiranje.

Na sledećoj strani pročitajte koje su to još stvari o kojima ne treba da pričate posle seksa....