Žene veruju da je jači pol pun samopouzdanja, ali ovaj zaključak je zapravo neopravdan i uglavnom netačan. Svoje nesigurnosti oni su jednostavno naučili vrlo vešto da sakriju od očiju javnosti, jer je upravo to ono čemu ih uče još od malena.”Muškarac ne bi trebalo da plače”, jeste rečenica koja im se nameće još od ranog detinjstva, te je prikrivanje emocija za njih postala svakodnevica.

Ova pojava ženama je strana, jer je veliki broj nas vrlo osećajan i senzitivan kada je ljubav u pitanju, a baš iz tog razloga, posmatranjem konstantne  muške “ravnodušnosti” po ovom pitanju, stvara se i naš stid, kao i mentalne pometnje koje remete ultimativni ljubavni čin, poznatiji kao seks

Sitnice koje kod žena izazivaju sramotu, za muškarce su misaona imenica, međutim umesto toga kod njih se pre stupanja u intimni odnos takođe stvara neugodan osećaj koji se može okarakterisati i kao strah. On ih konstantno prati tokom odnosa, zbog čega vaš muškarac nekada može delovati odsutno ili zbunjeno tokom samog čina.

Ženska sramota

Telesni mirisi

Da li zaista mislite da tokom pružanja strastvenih dodira i uživanja u samom pogledu na vaše telo on stiže da razmišlja o mirisima u prostoriji? Prepustite se vašem dragom i usmerite razmišljanja upravo ka njemu.

Fizički izgled

U odeći smo toliko sigurne, međutim kada dođe trenutak da je skinemo pred partnerom, po glavi nam se motaju misli koje su posledica medija koji nam večito sugerišu kako bi idealna devojka trebalo da izgleda. Ukoliko vas je izabrao zbog vaše ličnosti, neće mu biti bitno koja je veličina vašeg grudnjaka.

Kontracepcija

Odgovornost prema sopstvenom telu ni u kom slučaju nije razlog za sramotu. Predlaganje upotrebe prezervativa svom partneru ne bi trebalo da vam stvara nelagodu, jer na ovaj način dokazujete da ste osoba koja vodi računa o sebi i svom zdravlju, a i o partneru istovremeno.

Seksualne fantazije

Veliki broj pripadnica lepšeg pola svoje skrivene fantazije čuva za sebe, kako ne bi morala da pokreće “neprijatne” razgovore sa partnerom u vezi sa seksom. Baš ovo je uzrok nezadovoljstva i lažiranja orgazma, što može dovesti do mogućih prevara u potrazi za užitkom, što svakako nije rešenje.  

Prethodno iskustvo

Bilo da im manjka iskustva ili ga imaju i na pretek, žene su u konstantnom strahu od muške osude. Kada prihvatite i zavolite sebe baš takvim kakve jeste, to će uraditi i vaš partner, bez obzira na to koliko ste partnera pre njega imale. 

Na sledećoj strani pogledajte muške stahove...