1. Pustite mašti na volju

I ovu godinu započnite uzbudljivom trojkom (ili dvojkom) Bez obzira na to jeste li solo ili s partnerom, vreme je da oslobodite svoje potisnute želje.

2. Zaboravite krevet 

Prigušite svetla u dnevnoj sobi, ostavite lampice na boru upaljene radi atmosfere i upustite se u vruću akciju na trosedu.

3. Priredite mu iznenađenje 

Dok zajedno obavljate neku svakodnevnu obavezu, otkrijte mu malu tajnu: da nemate gaćice ispod zavodljive haljine.

via GIPHY

4. Budite jedno drugom Deda Mraz 

Kupite jedno drugome poklone koji ispunjavaju međusobne fantazije poput haltera ili čarapa do bedra za vas i kravate (koja lako može postati povez za oči) za njega.

5. Igračke za produženo uživanje 

Postavljanje posebnog prstena na koren njegovog penisa pravi je dar za oboje. On će postati (i ostati) super čvrst, a vi ćete biti oduševljeni vibrirajućom senzacijom.

6. Uvucite se ispod toplog ćebeta 

Odaberite neku od fantastičnih erotskih knjiga koja će vas sigurno zagrijati više od tople čokolade i uplovite u svijet ljubavnih romana.

via GIPHY

7. Upalite sveće strasti 

Nabavite specijalnu sveću koja se paljenjem pretvara u predivno aromatično ulje za masažu pa ga pažljivo posle topljenja utrljajte na njegova leđa i grudi pružajući mu nežnu masažu koja će definitivno imati sretan kraj.

8. Zemlja slatkiša samo za vas 

Novogodišnje pepermint lizalice ne moraju biti samo ukras. Ove slatke poslastice možete koristiti i u krevetu kako biste uzburkali strasti.

9. Majstor za poljupce 

Poklonite svom partneru kupone za besplatne poljupce. To će sigurno upaliti iskrice među vama.

10. Uzbuđenje raste s iščekivanjem 

Isprobajte “edging” to jest “extended release” orgazam. Reč je o produženju orgazma ručnim igricama ili oralnim zavođenjem, ali zaustavite se svaki put par sekundi pre vrhunca. Osećaćete se kao dete u iščekivanju ponoći za otvaranje poklona.

11. Seksi priča

Napišite neku vrelu scenu i ubacite mu je krišom u džep od jakne. Kada je pronađe, otopiće se kao pahuljica na dlanu.

12. Podgrejte njegovo međunožje 

Kada ga oralno zadovoljavate, pokušajte da nežno obgrlite testise toplim rukama kako biste pojačali uzbuđenje. Samo budite nežni i pažljivi kako ne biste preterali.

13. Atmosfera se zahuktava 

Smestite se na kuhinjsku radnu površinu oslonjeni na ruke dok vam on drži zadnjicu u vazduhu. Mmmm, već ste oduševljeni, zar ne?

14. Filmska romantika 

Pronađite neki uzbudljiv i kvalitetan erotski film koji će probuditi strasti, a dalje nastavite sami.

Nastavak teksta na sledećeoj strani...