Poslednji nastavak filma „Pedeset nijansi“ stigao nam je početkommgodine, ali to nije jedini naslov koji će zapaliti maštu žena. Ovo je lista naših deset omiljenih filmova koje uvek iznova možete gledati kod kuće. S njim. U nešto intimnijoj atmosferi  

Telesna strast (1981)

Ned (Vilijam Hart) i Meti (Ketlin Tarner) uhvaćeni su u zamku intrigantnih i skandaloznih igrica i predigre koji vode do divljeg seksa... i nekoliko razbijenih prozora.

Uradite sami: Ako se usuđujete, pojavite se ispred njegovog stana samo u donjem vešu ispod kaputa. Kada otvori vrata, pokažite mu šta ste mu pripremili, gurnite ga uza zid i poljubite tako da shvati da ga želite, iste sekunde.

Devet i po nedelja (1986)

Igrač s Vol strita (Miki Rurk) pomera granice senzualnosti i čula zaljubljenice u umetnost (Kim Bejsinger) nekim od najvrelijih scena. Ona u kojoj je natera da zatvori oči pa je hrani svime što mu je pri ruci ušla je u anale.

Uradite sami: Ograničavanje jednog čula izoštrava drugo. Zavežite partneru oči, a zatim ga zadirkujte ledom, jagodama, jezikom...

Top gan (1986)

Super romantična balada „Take My Breath Away“, narcisoidni vojni pilot (Tom Kruz) i njegova instruktorka letenja (Keli Mekgilis) i hemija između njih dvoje koja doseže neviđene visine.

Uradite sami: Pre nego što uskočite u krevet, pripremite baš ovu pesmu kao muzičku kulisu, a zatim ga izludite senzualnim, sporim pokretima dok sedite na njemu.

Kako se Stela vratila u formu (1998)

Jamajkanac Vinston (Taj Digs) uporno nastoji da zavede uspešnu stariju ženu (Andžela Baset) koja je tu na odmoru i da je zadovolji na svaki mogući način.

Uradite sami: Inicirajte pravilo da vi prvi morate da postignete orgazam i tokom predigre insistirajte na tome da se on više pozabavi pružanjem apsolutnog zadovoljstva vama.

Okrutne namere (1999)

Ovaj sada već kultni film iz 90-ih uključuje neočekivano slatke scene gubitka nevinosti Anet (Ris Viderspun), nove devojke u gradu pomalo anđeoskog izgleda, sa zločestim bogatim frajerom Sebastijanom (Rajan Filipe).

Uradite sami: Tokom misionarske poze održavajte intenzivan kontakt očima i obasipajte ga poljupcima po vratu kako biste intimnost podigli na viši nivo.

Neverna žena (2002)

Fotograf Pol (Olivije Martinez) i kućna pomoćnica Koni (Dajan Lejn) upuštaju se u burnu aferu. Scena u kojoj se Koni priseća jednog poslepodneva uz obilje flešbekova jedna je od onih koja će svakoga uzbuditi.

Uradite sami: Zgrabite omiljenu seks igračku i pokušajte da se prisetite svog najuzbudljivijeg seksualnog iskustva, a zatim pokušajte ponovno da oživite taj trenutak.

Troja (2004)

Bitka između Sparte i Troje. Briseida (Rouz Bern) se ušunja u Ahilejevu sobu s namerom da ga ubije, ali je dočeka potpuno drugačiji rasplet događaja i zaplet kakav nije očekivala...

Uradite sami: Iznenadite partnera golicanjem jednog tihog nedeljnog jutra, a zatim sve podignite na malo ozbiljniji nivo polagano smeštajući ruku na njegovo međunožje.

Divljaci (2012)

Dva prelepa frajera (Tejlor Kič i Eron Tejlor Džonson) i jedna zavodljiva devojka (Blejk Lajvli) čine najvreliji trojac do sada zabeležen na velikom platnu.

Uradite sami: Uvedite u igru treću osobu koju smatrate privlačnom, ali da ne predstavlja pretnju vašoj vezi. Pokažite partneru koliko takve igre mogu biti zabavne.

Vreli Majk (2012)

Majk (Čejni Tejtum) i njegovo društvo drže se besprekorno uvežbane koreografije kako bi se uz nju skinuli i priredili publici nezaboravan šou.

Uradite sami: Zaigrajte igru izazova, a zatim naredite partneru da vam pokaže svoje najseksi plesačke pokrete. Ohrabrite ga seksi odećom, vrućim pogledima, a možda i svojom plesnom tačkom za njega.

Obožavani (2013)

Film „Adore“ prati veoma neobičnu priču o dve prijateljice, Naomi Vots i Robin Rajt, i njihovim sinovima. Oba momka upuštaju se u seksualne afere sa prijateljicom svoje majke. U ovom provokativnom filmu ne zna se da li je lepši pogled na aktere ili pejzaž koji ih okružuje.

Uradite sami:  Zaigrajte s partnerom igru uloga u kojoj ćete biti akteri neke zabranjene ljubavne priče. Pretvarajte se da ste potpuni stranci, zakleti neprijatelji ili ko god želite da budete, a da vas uloga uzbuđuje.