Ako želite da potpuno uživate u čarima seksa i uspostavite veću bliskost sa svojim partnerom, onda morate imati na umu da sledećih 13 stvari morate i te kako izbegavati.

Odlazak u kupatilo na „osvežavanje“ pre svakog seksa. 

Jasno nam je da želite da izgledate dobro, mirišete sveže i budete neodoljivi u svakom trenutku, ali ne treba da  prekidate trenutak kako biste otrčali u kupatilo da operete zube. Samo se opustite...

Seks s muškarcima koji od vas zahtevaju da ih oralno zadovoljite, ali ne vraćaju uslugu.

Dosta nam je nepravednosti. Vaša vagina nije čudna ni odvratna, a ukus ništa lošiji od njegovog. Stvar je jednostavna, ako ga vi možete zadovoljiti, on bi isto, sa zadovoljstvom, trebao to učiniti za vas.

Pravite se da je seks s vašim partnerom samo seks kad potajno imate osećanje prema njemu.

Bez obzira na to da li se plašite da mu priznate ili jednostavno niste sigurni u to što osećate, ne postoji izgovor za poricanje očitog. Što više odugovlačite, to će više boleti ako osećanja nisu uzvraćena. Ako mu se ne sviđa to što čuje, postoji neko kome hoće

Ne znate kad se poslednji put testirao na polne bolesti.

Da li je lakše provesti noć s nekim i držati palčeve? Ako niste u stabilnoj vezi i spavate s frajerom po prvi put, ne izbegavajte to pitanje ni pod koju cenu.

Ne priznajete da vas nešto zapravo boli.

Osim ako je frajer potpuni divljak (ako jeste, zašto ste još tamo?), sigurno ne želi da vas povredi. Ipak, on ne može da zna šta vam je neprijatno ili vas boli, ako mu sami to ne kažete ili bar stavite do znanja j. Tako to bar radi većina i zasad funkcioniše sasvim dobro. Probajte.

Lažni zvukovi da uživate

Ako uzdišete na svaki njegov pokret, čak i one koji vam nisu baš toliko dobri ni prijatni, on nikad neće  znati da ćete o ovom seksualnom iskustvu kasnije razglabati na kafi s prijateljima kao o nečem najgorem što ste ikad iskusili. Ako vam je dosadno, onda tako i izgledajte, a ako uzdišete, radite to jer vam je stvarno tako dobro.

Nastavak na sledećoj strani...