Znate one trenutke kada vam telo poručuje da mu se traži nešto slatko, ali šta god pojeli, ne možete da utolite svoju glad? Zaboravite na ovakve situacije, od sada pa nadalje, svoju želju za slatkišima moći ćete da pretvorite u senzualnu gozbu za dvoje! U krevetu! Bez odeće! Pa jeste li spremni da pomešate zadovoljstva? 

Foodplay je izraz koji označava predigru pri kojoj se koriste različite ukusne namirnice i koji će i te kako uzburkati strasti u vašoj spavaćoj sobi. Samo to što spajate dva najveća užitka svakog živog čoveka je već dovoljno, a uz malo mašte i kreativnosti najintenzivniji orgazmi do sada su na korak od vas. Posmatrajmo to ovako: neka predigra bude vaše predjelo, a seks glavno jelo.

Već od prvog zalogaja želećete da probate šta je to glavni kuvar spremio za vas, a (recite dragička) vi ste glavni kuvar u ovoj kuhinji. Sve birate upravo vi - od toga koje ćete namirnice da koristite, kako ćete hranu servirati, a zaduženi ste naravno i za osmišljavanje načina naplate svom korisniku. Već zvuči dobro, zar ne? Hajde onda da što pre pređemo na pravljenje idealnog recepta! 

1. Odaberite namirnice

Hrana koju ćete koristiti zapravo će biti mamac za vašeg partnera. On ne mora da bude upućen u ono što će se desiti, jer znate već kako su muškarci halapljivi. Možda će ih glad naterati da vašu savršenu kombinaciju razdvoje u dva segmenta, pa ćete završiti gledajući fudbalsku utakmicu uz poslastice koje ste spremili, a onda kada u vama ugase poslednji plamen želje zatražiće seks. Zato, neka ovo bude samo vaša tajna, kao i odabir hrane koja će činiti vaše posluženje. Evo naših predloga, koje slobodno možete iskoristiti za početak! 

Led

Sećate li se scene iz filma „Devet i po nedelja“ kada Miki Rurk prelazi kockicom leda po izvajanom telu fatalne Kim Bejsinger dok ona podrhtava, ali ne od hladnoće već od uzbuđenja? E upravo to uradite svom muškarcu. Učinite da ispusti jecaj. Učinite da vas želi više nego ikada samo zato što led topite po njegovoj koži. 

Nije bitno samo privući muškarca, već i način način na koji ćete to uraditi. A nema boljeg načina od sledećeg!

Posted by Cosmopolitan Srbija on Wednesday, May 31, 2017

Grejp

Najnoviji internet trend je korišćenje grejpfruta u svrhu oralnog seksa. Potrebno je izbušiti rupu unutar ove okrugle voćke koja će biti dovoljno velika da kroz nju može proći polni organ vašeg partnera. Osim što će on uživati u ovom vlažnom osećaju grejpa koji mu dodiruje ono najintimnije, i vama će ova voćka olakšati posao zbog stvaranja osećaja poput onog koji vi postižete svojim usnama. 

Med

Neka slatka igra počne! Med možete iskoristiti za seksi igru žmurke. Recite svom partneru da se namaže medom po određenim delovima tela po njegovom izboru, a vi ih tražite zatvorenih očiju ili još bolje sa povezom preko njih. 

Mentol bombone

Osim što će vam osigurati dobar dah, mentol bombona će vašeg partnera odvesti na sedmo nebo. Oslobađanje ljutine u kombinaciji sa vašim vrelim usnama sigurno je nešto zbog čega će želeti da nastavi da vam „jede iz ruke“. 

Mango

Osim svog čarobnog ukusa, ova voćka ima i opijajući miris. Isecite je na pola, a zatim jako stisnite kako bi se cedila po vašim rukama i telu vašeg dragog. Dopustite mu zadovoljstvo za sva čula. 

Suši

Samanta nam je u filmu „Seks i grad“ dočarala kako bi ova igrica trebalo da izgleda. Dočekajte ga potpuno nage na krevetu sa poređanim sušijem po sebi. Sam pogled na vas daće mu energiju posle napornog radnog dana, a vi ćete uživati dok sa vas bude uživao u ovom azijskom specijalitetu. P. S. Korišćenje štapića i prstiju je zabranjeno! 

Jagode

Ko može da odoli jagodama sa šlagom ili (još bolje) onim umočenim u topljenu čokoladu? Ruke mu vežite lisicama (kravatom koju ćete strgnuti sa njega) i uživajte u slatkoći koja vam se topi u ustima, dok vas on gleda. Recite mu da mora da se potrudi da dobije svoj zalogaj i budite sigurne da će upravo to uraditi. 

Šampanjac

Malo alkohola nikome nije naškodilo. Upotrebite ga kako biste se oboje potpuno opustili, ali i kako biste zagrejali atmosferu ili stimulisali jedno drugome erogene tačke. Pažnja: ne preterujte sa alkoholom. On vam može potpuno upropastiti prvobitnu zamisao, koja sigurno nije podrazumevala mučninu ili vrtoglavicu.

Nastavak na sledećoj strani...