Ništa ne može toliko da utiče na kvalitet seksa i naše uživanje u njemu poput misli koje stvaraju neugodan osećaj u stomaku, poznat još i kao STID.

Zar vođenje ljubavi nije vreme kada možemo da se opustimo, isključimo realnost i tuđa očekivanja? Razgovori sa drugaricama, kao i uticaj medija naterali su nas da konstantno preispitujemo svoje vrednosti i tražimo mane na sopstvenom telu. Lista koja sledi, pokazuje čega se devojke najčešće srame kada je seks u pitanju, a nema potrebe za tim...

1. Ukoliko su veće šanse da dobijete na lotou, nego da doživite orgazam, ne padajte u očaj! Veliki broj devojka ga postiže jedino samozadovoljavanjem, te nema potrebe za osećajem niže vrednosti...

2. Oralni seks može izazvati bol u vilici ili suvoću usta, međutim to nije razlog za paniku. Ovo su trenuci kada možete koristiti ruke i pokazati svoju seksualnu kreativnost, a da pritom ne osećate nikakav bol.

PROČITAJTE I...Momci nam otkrili: Razlike između prosečnog i odličnog seksa

3. Telesni mirisi, kao i izgled vašeg tela nisu nešto o čemu bi trebalo da razmišljate tokom seksa. Svaka osoba je jedinstvena u svojoj posebnosti, zapamtite to sledeći put kada se prepustite iskusnim rukama vašeg partnera.

4. Devojke nakon što dožive orgazam često izgube želju za nastavkom ljubavnog čina. Bez ustručavanja kažite partneru kako se osećate, nema ničega sramotnog u tome.

5. Seksi fantazije nisu nešto o čemu bi trebalo ćutati. Upravo njihovo saopštavanje partneru uticaće na poboljšanje vašeg seksualnog života.

Nastavak na sledećoj strani...