Žene puno razmišljaju o svojim intimnim frizurama, a bitne su i muškarcima. Upravo su nam oni otkrili što misle o popularnoj brazilskoj depilaciji kojom se uklanjaju sve dlačice s intimnog područja

ZA

1. "Ne podržavam brazilsku i volim dlačice. To mi je super spoznaja da je ispod njih skriveno nešto toliko ženstveno i seksi. Zašto bih želio da žena dole bude ćelava? To za mene nije nikakav znak seksipila ili velikog samopouzdanja"

2. "Nikada svojoj curi ne bih predložio da se reši šumice. Žene prirodno imaju dlačice na tom delu tela i to je jedan od znakova njihove ženstvenosti. Nemojte me pogrešno shvatiti, ne kažem da dole treba da ima džunglu, ali definitivno ne bi trebalo biti bez dlačica."

3. "Prezirem brazilsku depilaciju. Dlačice su tamo s razlogom i ćelavice mi jednostavno ne deluju prirodno. Znam da se mnogim muškarcima sviđaju, ali ja nisam jedan od njih. Ja sam uvek za šumicu."

PROČITAJTE JOŠ: 5 koraka za bezbolnu brazilsku depilaciju kod kuće

PROTIV 

1. "Priznajem da u početku nisam bio obožavatelj brazilki, ali onda je moja cura krenula na depilaciju. Odjednom mi se svidelo to što je dole sve glatko. Cura mi je priznala da se oseća seksipilnije kada nema dlačica i seksualni život nam je totalno živnuo kada je počela da ih uklanja. Od tada sam zagovornik brazilske depilacije."

2. "Nikada nisam voleo dlačice i zato podržavam sve žene koje se depiliraju. Šumice nisu moj favorit, najdraže mi je kada je sve čisto i glatko."

3. "Ne želim nikakve dlačice na svom putu kada krenem prema dole. Volim kada je žena potpuno gola dole. To mi je neverovatno seksi i znak da žena misli na mene i moj osećaj."

PROČITAJTE JOŠ: Brazilka ili žbun? Poznate dame priznale kakvu intimnu frizuru preferiraju!

Izvor: zadovoljna.hr