Iako ste u vezi i imate zadovoljavajući seksualni život - mašta i dalje radi prekovremeno, piše sajt Zadovoljna. Evo o čemu najčešće maštaju zauzete dame… 

Prepustiti svu kontrolu muškarcu

Da li je to zbog romana i filma 'Pedeset nijansi sive', ali seks sa lisicama na rukama ili povezom preko očiju deluje tako neodoljivo. Prepustiti svu kontrolu muškarcu i čekati sledeći potez previše uzbudljivo tako da ukoliko su ovo vaša maštanja, niste sami…Smislite samo način da svom partneru ovo što pre predložite.

VIŠE: O čemu maštaju horoskopski znakovi: Ovan o putovanju, Lav o porodici

Seks na neobičnom mestu 

Uživanje u spavaćoj sobi je sasvim u redu, ali priznajte da ponekad sanjate o seksu na neobičnim mestima. Jedno od najpoželjnijih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu, ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi. Hmmm, predložite još večeras svom patneru zanimljivo mesto, za početak u vašem stanu!

Seks sa strancem

I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevnice. Podelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u nekom jeftinom hotelu. Kladimo se da smo vam već dovoljno uzbudili maštu!

Igranje uloga 

Svi mi maštamo ponekad da se nađemo u koži nekog drugog. Zašto onda ne bi to maštanje pretvorili u stvarnost?!  Bez obzira da li je reč o zgodnom doktoru koji je spreman da vas pregleda seksi profesoru ili treneru iz teretane , kladimo se da ćete imati nezaboravnu noć!

Seks na javnom mestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 odsto žena sanjari o seksu na javnom mestu. I dok će retko koja dama šapnuti svom partneru da želi seks u wc-u punog restorana, većina mašta o seksu na nekom mjstu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.