Možete da birate, koji je vaš potez?

Mini sauna

Good girl: Znate za onaj mirišljavi gel za tuširanje koji on obožava na vama. Stvaite ga na dlanove i počnite senzualno da masirate stomak i grudi dok ste zajedno pod tušem. Osetiće zadovoljstvo dodira i mirisa.

Bad girl: Koristite mlaz tuša da mu date malu naznaku šta vam de mota po glavi. Igrajte se sa vodom i sopstvenim telom, pošaljite ga preko ivice sa vašim entuzijazmom i mekim šapatom mu recite o tome kako mislite o njemu kada ste solo pod tušem.

Oralno iskustvo

Good girl: Počnite da ga ljubite od lica pa se spušjtajte sve niže i niže. Koristite vrh vašeg jezika da začinite poljupce. Do trenutka dok ne počnete da mu pružate oralni seks, on će verovatno već početi da se grči od slatkog isčekivanja.

Bad girl: Pružite mu pravi oralni seks nevaljale devojke. Koristite labelo za usne koje sadrži mentol. On će u susretu sa njegovom vrelom kožom da oseti blago peckanje kada god ga poljubite. 

VIŠE: Seks saveti koje zaista vredi isprobati

Neotvoreni pokloni

Good girl: Obucite nešto obično što nije preterano seksi i pustite ga skida odeću sa vas, deo po deo. Potrudite da ga ispod sačeka neki super seksi donji veš koji nikada ranije niste obukli. Faktor iznenađenja će da uradi svoje.

Bad girl: Učinite od njega zatvorenika vaše ljubavi. Pojavite se pred njim u najerotičnijem vešu koji imate, vežite mu ruke i stavite preko očiju povez. diktirate pravila.

Seksi hrana

Good girl: Vežite mu oči i polako ga hranite poslasticama vašim ustima, tako da mora da pogađa o čemu se radi. A budite i kreativnije, pa nemojte da koristite samo vaša usta. Vaše grudi i omiljeni slatkiš će da narave pravu eksploziju.

Bad girl: Uzmite gutljaj dobro ohlađenog pića i jednu kockicu leda držite malo u ustima. Nakon toga počnite da ga ljubite, njegove bradavice će tu hladnoću da pretvore u “grešne” senzacije.

PROČITAJTE: 65 usijanih seks saveta

Poljupci

Good girl: Namestite se da udobno gledate film na kauču i recite mu da može da ide samo do prve baze. To će učiniti da oboje želite više. Dozvolite mu da pokušava da vas “ubeđuje” da idete dalje i uverićete se koliko će vam oboma biti zabavno.

Bad girl: Dok se ljubite, u trenutku uhvatite njegov jezik vašim usnama i nežno mu pružite nešto poput oralnog seksa. Odmah će vas zamisliti kao da ste u pravoj akciji.