Jedna od radnji koja najdelotvornije može da rasplamsa strasti su seksi igrice. Izaberite neku od navedenih koja vam odgovara i ponovno upoznajte svog partnera na zabavan način.

Razmenite odeću

Da, smešno je i upravo bi to trebalo i da bude. Pružite jedno drugome lagani striptiz, nakon čega ćete početi da oblačite odeću onog drugog. Kada na red dođe donji veš, zabava je zagarantovana. 

Doktor i medicinska sestra

Ili isprobajte bilo koju role-playing igru, koja vam više odgovara. Za vreme glume, pokušajte partnera da nagovorite na seks, što ne bi trebalo da bude jednostavno, s obzirom na profesionalni odnos. Ali, jednom kada dođe do seksa, celu stvar nećete tako lako zaboraviti. 

Postavljajte seksi pitanja

Za ovu igru idealno bi bilo neko mračno i intimno mesto. Dok uživate u društvu jedno drugoga, ispitujte o stvarima o seksu koje inače ne pitate, o maštanjima i željama, a odgovori, dok god su iskreni, će zasigurno pokrenuti igru “s reči na dela.” 

Masaža

Jedan drugog izmasirajte, a osim ulja za masažu možete koristiti i jestivu boju za telo. Nakon opuštajućeg masiranja, možete zajedno uskočiti pod tuš. Ovom jednostavom igrom možete zajedno da se opustite dok isprobavate nešto novo. 

Pročitajte erotsku knjigu i izaberite omiljene likove iz nje

Ako naiđete na likove koje vam se posebno sviđaju u nekoj erotskoj priči, probajte da čitate najdrže delove jedno pred drugim. Zatim, da se još više aktivirate, pokušajte da odglumite deo u kojem učestvuju oba lika.