Očekivanje #1

Vreme je za dugo, opuštajuće, luksuzno opuštanje pod tušem i ispiranje stresa iz tela i uma. Baš onako kao sa reklame za gelove za tuširanje, kada voda nežno klizi po vama, a vi prštite od zadovoljstva.

Stvarnost:

Uskačete pod tuš na brzinu svesni da ćete, ako ne budete delovali brzo, zaspati stojeći, u tušu, puni sapunice i šampona u kosi.

Očekivanje #2:

On vas pita može li da vam se pridruži, a vi predlog, naravno, oberučke prihvatate.

Stvarnost:

On pita ima li mesta za njega (znatno manje umiljatijim glasom nego onim iz vaše mašte), vi se u početku nećkate, ali konačno ipak pristajete i puštate ga unutra.

Očekivanje #3:

Uživate u strastvenim poljupcima, zagrljajima, predigri, sapunjanju jedan drugoga...

Stvarnost:

Nakon prvog minuta zajedničkog tuširanja i onoga što je trebalo značiti ludu zabavu pod tušem gubite živce, jer je prvi zagrljaj završio udarcem laktom u pločice od kojeg vam se zavrtelo u glavi, a šampon je sa njegove kose uspeo da završi u vašim očima.

Očekivanje #4:

Pritisnuće vas uza zid i u maniru Džejms Bonda priuštiti najbolji seks ikad držeći vas u naručju konstantno.

Stvarnost:

Nakon možda jednog minuta više neće biti u stanju da drži vas, jer je samo čovek, a ne Džejms Bond. Završićete sa isprobavanjem potpuno čudnih poza i još čudnijih uglova koji su sve, samo ne udobni. 

Očekivanje #5:

Uvereni ste kako ćete izbeći upotrebu lubrikanta budući da je sve mokro i vlažno.

Stvarnost:

U samom startu žalite što ipak niste uzeli lubrikant jer voda, na vašu veliku žalost, nije lubrikant.

Očekivanje #6:

Obrisaćete jedan drugoga i oteturati u sobu ljubeći se kako biste nastavili seks maraton.

Stvarnost:

Ostajete sami pod tušem, srećni što se napokon možete pošteno okupati. Seks vam više nije ni na kraj pameti, preumorni ste, a i onaj lakat vas baš jako, jako boli.