Svi znate da ima delova na telu muškarca i žene koji predstavljaju posebne erogene zone, a ako im se posvetite, osiguraćete vrhunski užitak boljoj polovini. Radi se o ušima, vratu, guzi, usnama, nogama, grudima.. Međutim, ima i delova tela koji takođe spadaju u erogene zone, a sasvim su neobične i lako se na njih zaboravi.

Seksolog Emili Morse ističe da je stres jedan od najvećih ubica ženskog seksualnog nagona, međutim, ako se muškarac fokusira na delove tela koji se smatraju erogenim zonama, stres će nestati sam od sebe i proširiti sjajan osećaj na celo telo.

Vrhovi prstiju na rukama

Vrhovi prstiju sadrže tonu nerava na završetcima. Nalaze se na popisu najosjetljivijih delova tela, a uzbudljivo iskustvo stvorićete ako im se posvetite u kombinaciji sa usnama, zubima i slično. Vrhovi prstiju reaguju na lagane dodire, ali svakome odgovara drugačije zato nikako ne oklevajte da probate ono što vaša polovina najviše voli.

Stopala

Dobra masaža stopala može biti iznimno opuštajuća nakon napornog dana, a pogotovo ako se dotaknu određene tačke na stopalu koje mogu izazvati uzbuđenje. Da biste pojačali to uzbuđenje, dopušteno je ulje za masažu koje će vas pokreti i dovesti do ludila. Nakon pritiska na prstima nastavite prema nogama i zglobovima laganim dodirima, grickanjem i masažom. Koncentrišite se i bez žurbe posvetite svakom pokretu.

Ručni zglob

Lagano diranje i masiranje ručnog zgloba uključiće većinu ljudskih čula. Sledeći put u predigru obavezno uključite milovanje i lagane pokrete na ručnom zglobu prstima ili jezikom. Dodatni faktor iznenađenja pružićete partneru kada vidi na šta se fokusirate, a da se tome uopšte ne nada.

Kosa

Teme glave je puno nervnih završetaka, a njegova masaža može dovesti do otpuštanja napetosti i pojačanja protoka krvi, pa tako omogućiti telu otpuštanje dobrih hormona zbog kojih će se osećati sjajno. Igranje s kosom, lagana masaža i milovanje po glavi može itekako da uzbudi svaku osobu. Zaigrajte se prstima i pod tušem kada možete jedno drugome da operete kosu i istovremeno pružite nezaboravnu masažu.

Usne

Parovi u dugim vezama često zaborave kakvu moć ima ljubljenje. Nemojte se ustručavati da ljubite, igrate se s usnama i zabavljate. To ima neverovatnu moć, kako i sama usta. Iskoristite ih svuda po telu i time jednostavno izludite partnera.

Stomak

Milovanje ili masaža stomaka može biti vrlo erotična i napaljujuća za ženu. Prepustite se dodirima po stomaku jer on sadrži dosta nerava koji vode do vaših prepona i spojeni su sa trbušnim mišićima. Samim tim, pojačavaju osećaj pa uzbuđenje dovode do vrhunca. Nemojte pritom nikako razmišljati o višku koji možda imate imate na stomaku. To kvari svaki doživljaj. Prepustite se i upijajte svaki dodir.

Iza kolena

Ovo je deo tela na koji mnogi zaborave, a zapravo je izuzetno važan i ima pravi potencijal što se tiče užitaka. Masaža i milovanje iza kolena donose pravo uzbuđenje jer je koža tamo tanka, a to znači da omogućava veći pristup nervima.