Konjski rep

Iako mnoge žene izgledaju kao nevine školarke, one koje nose repić iznenađujuće su vruće među čaršavima. Držanje kose podalje od očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Seksi savet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako što ćete zapaliti nekoliko sveća i usporite akciju pre seksa i tokom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri pre vatrene kulminacije!

Uvek besprekorno očešljana i uredna

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu, pa  partneru retko dopuštate da preuzme inicijativu.

Seksi savet: Ako uvek imate kontrolu, to vas može sprečiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se!

Divlja i raspuštena

To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema sa odlaskom u krevet, a i "poslužićete se" kad god vam dođe.

Seksi savet: Volite da prolazite prstima kroz kosu? To često znači da biste voleli isto da uradite i svom partneru. Dakle, dirajte ga gde god želite – on će vam vratiti istom merom!