Telo koje izgleda kao da ga je isklesao majstor... To pali, ali nije garancija, za razliku od sposobnosti da se seks pretvori u nesputanu igru užitaka. Tako barem kažu oni u čije se ruke prepuštamo.

Zatražili smo mišljenja muškaraca koji su doživeli nezaboravan seks, kao i onih koji se takvim stvarima bave, i došli do ovih šest načina koji će vam pomoći da postanete nezaboravno presavršenofantazmagorično - seksi.

1. Gradite napetost

“Ujutro, pre posla, moja devojka mi priđe s leđa dok perem zube u kupatilu i malo se poigra sa mnom i s njim...”, kaže Marko (30). “Onda me poljubi i ode... sledećih osam sati mi ne preostaje ništa drugo nego da smišljam nastavak te priče i čekam veče.”

Vrlo malo muškaraca ima takvu samokontrolu da sami mogu graditi i izdržati napetost tog tipa većina ih želi odmah i sve. Zato i vole kada ih žene izazivaju.“Pokažite mu koliko možete produbiti njegovu strast i zauvek će vas pamtiti”, kaže seksualna terapeutkinja Rebeka Rozenblat autorka knjige Seducing Your Man. “A kada konačno eksplodira, doživeće vrlo intenzivan orgazam.”

“Neko vreme sam se viđao sa ženom koja me je jedne noći gotovo doslovce mučila svaki put kada bih se približio orgazmu, stisnula bi me za guzove i prisilila da se prestanem pomerati, tako me je držala na samom rubu”, priseća se Stanko (28). “Onda bismo nastavili, ali minutu kasnije opet bi me zaustavila. Bilo je to slatko mučenje, ali na kraju sam doživeo najsnažniji orgazam u životu.”

2. Neka seks bude zabava

“Seks može biti duhovno i intenzivno iskustvo, ali ne mora baš svaki trenutak biti ozbiljan”, kaže Andrej (31), beogradski DJ. “Ponekad se dogodi i nešto smešno, neki neobičan zvuk ili neko sklizne s kreveta. Nije mi baš neki gušt da budem sa devojkom kojoj će takva sitnica pokvariti veče.”

“Muškarci vole igru pa će im i zaigranost u seksu biti bliska i osećaće se prisnije”, kaže Ivon Fulbrajt, autorka knjige Touch Me There!. Petar, fizioterapeut iz Niša, kaže: “Moja devojka je vrlo blesava. Nekad se baci na mene i priklješti me tako da ne mogu da mrdnem, pa traži da joj platim ako hoću da ustanem. Kad smo zajedno, ponašamo se poput klinaca. A rvanje se ponekad lako pretvori u vruć seks!”

Branko (25) ispričao nam je kako njegova devojka ponekad izvede slatku foru: “Nakon što joj pružim oralni seks, potpuno me ozbiljno pogleda, a onda odjednom ukrsti oči i nasmeje se kao ludak. To me totalno razveseli. Mislim da bi većina devojaka bila previše nesigurna kada bi se momak u tako intimnom trenutku nasmejao, ali to je u našem slučaju čist pokazatelj toga koliko se dobro zabavljamo ugađajući jedno drugome.”

3. Pokažite malo entuzijazma

Kad ste ga poslednji put zaskočili? Možda se pitate “Ko još broji?”. On broji! “Frajeri obožavaju kada devojke prve započnu, jer tako vide da ste uzbuđeni što ste s njim, a znamo da je entuzijazam zarazan”, kaže Sandor Gardos, osnivač www.mypleasure.com.

Ako je inače on taj koji inicira seks, bacite ga na krevet i radite mu što vam padne na pamet. Ili mu pre posla šapnite da hitno mora da vas zadovolji. Svoj entuzijazam ne morate čuvati za po kući: “Moja bivša je govorila da joj je seks najlepši na početku veze”, kaže Bojan, grafički dizajner iz Novog Sada. “Čak i kada smo već debelo bili u vezi, često se ponašala kao na početku... pipkala me ispod stola u restoranu, hvatala me me za guzu u diskoteci, milovala me po nozi u automobilu. Sve me to uzbuđivalo jer bih mislio na to što će se tek dogoditi - bila je to sjajna predigra.”