Radio je u njenoj firmi na održavanju računarske mreže. I koliko god me ona ubeđivala da je ''super dečko'', mene taj ''Hari Poter'' čiji sam profil analizirala na ''fejsu'' uopšte nije mamio. Ali, kako nisam imala ništa drugo u planu tog petka, pristala sam da izađemo.

Nekoliko sati kasnije sedela sam sa ''Harijem'' u kafeu na Trgu, ispijala nes i oduševljavala njegovom simpatičnošću i humorom. Nisam mogla da verujem da je malo falilo da propustim ovakvog kul tipa.

A onda sam pristupila klasiku ili bolje reći klišeu i pozvala ga kod sebe ''na čaj''. Pa kako da odolim?  Bio je neverovatno simpatičan tako nespretan i sa onim smešnim ''đozlucima''. Skuvala sam nam vino, pustila ''Dipeš mod'' i kako je atmosfera postajala opojnija, mi smo bivali slobodniji. U trenutku kada mi se približio da me poljubi, zamaglili su mu se cvikeri, ali on je neočekivano sprečio moje osmeh. Ja sam pustila ''ručnu i dala gas'' a pred mojim očima ''Hari Poter'' se pretvarao u ''Hulka'', ali doslovno!

Mogu vam reći da je bio izuzetno dobro građen za jednog štrebera. Vešto je iskoristio moju svilenu ešarpu, kojom je prelazio preko mojih nagih grudi. Sudeći po raznim trikovima koje je izvodio igrajući se sa kockicama leda i mojim telom shvatila sam da mu ni mašta nije slaba tačka. Da li ste znali da obična kuhinjska stolica može da se iskoristi za desetak poza? Nisam ni ja znala, ali me je moj obdareni kompjuteraš naučio.

Od tad je prošlo godinu dana i mi se još uvek družimo, mada ne pričamo o podizanju sistema nego o podizanju drugih stvari.

- Ana