Kolotečina. Reći ću vam nešto o njoj. To je kad se probudiš ujutru i shvatiš da imaš trideset god. isti posao pet godina i istog dečka već osam godina. Da me ne shvatite pogrešno, volim ja i svoj posao i dečka, nego mi se činilo da počinjem da živim «Dan mrmota» a od toga sam celog života bežala.

Zato sam odlučila da u novogodišnjoj noći ne budem  „dobra devojčica“ nego da dragom priuštim nezaboravnu žurku!

Preko net-a sam pronašla oglas u kome je „privlačan par tridesetih godina tražio par sličan njima za blisko druženje“, uspostavila sam kontakt i dogovorila se da dođu za doček kod nas na kućnu žurku. To veče imala sam užasnu tremu, što zbog Darka, ne znajući kako će reagovati, što zbog same bizarne situacije. A Darko je izgledao taaako seksi u svom „Bertolučijevom“ džemperu... razmišljala sam da otkažem „druženje“ i posvetim se njemu, ali zvono se oglasilo već.

Ona je bila malo krpunija, ne previše, u stilu Dzej Lo, on malo niži ali vrlo dopadljiv, sa razoružavajućim osmehom. Predstavila sam ih svom dečku kao prijatelje iz inostranstva. Sve je išlo jako spontano, kao da se družimo godinama. I dok smo ispijali margarite koje sam napravila, nekoliko puta sam ulovila „Gospodina Markantnog“ kako pogledom skida moju malu crnu haljinicu. Nisam znala šta se radi u ovakvim situacijama, bilo mi je užasno neprijatno, a „Dzej Lo“ kao da mi je pročitala misli i nagla se da poljubi Darka.

- U redu je – rekla sam mu šapatom, pomilovala mu međunožje i okrenula se u zagrljaj „drugom misterioznom partneru“. Haljinica koja je skliznula sa mene kao da je celo veče molila da bude svučena. Pustila sam svoje prste da slobodno koketiraju sa njim dok je pokušavao da svoju šramantnost podigne na sledeći nivo. Darko me je iznenada povukao k'sebi, strasno me poljubivši:

- Samo si moja, izustio je jedva, spuštajući svoj vreli jezik sve niže.

Zaboravili smo na svoje „goste“ i divlje vodili ljubav. Uz neverovatan vatromet koji je prštao napolju, zaječala sam od zadovoljstva.

Sa našim „prijateljima“ se više nismo čuli, a mala avantura nam je pomogla da se zbližimo i postanemo prisniji, jači i slobodniji!

Dina