Popilo se nešto više nego obično jer je isto veče i drug slavio rođendan. Posle rođendana smo svi završili na istoj svirci. Drugarica i ja smo našle svoju standardnu ekipu i nastavile s provodom. Sa nama je stajao i njen brat, sa kojim sam inače imala tu neku hemiju.
Celo veče smo se motali jedno oko drugog, ali tek oko pola 2 smo odlučili da napustimo klub i osamimo se malo. Našli smo se nedaleko od kluba, u jednoj mračnoj ulici. Sakrili smo se iza visokih zgrada i počeli da se ljubimo u tom mrklom mraku.

Kao što sam rekla, bio je to januar, a napolju je bilo -10 stepeni! Hladnoća se nije mogla osetiti iako sam ja bila samo u haljini, a on u košulji. Ne znam da li je to bilo od alkohola ili od svog tog uzbuđenja i priželjkivanja. Njegovi dodiri i poljupci su me blago rečeno izluđivali i posegla sam rukom prema njegovom međunožju. Osetila sam da mu je "narastao" i odlepila sam totalno! Nekontrolisano smo počeli da skidamo jedno drugog i samo sam čekala da ga osetim u sebi! Okrenula sam mu leđa jer smo bili u stojećem položaju, pa je najlakše bilo da od pozadi uđe u mene. Sećam se da me je i veličina njegovog penisa  prijatno iznenadila, tako da je sve došlo još 10 puta bolje! Sex je bio na brzaka, ali ću ga verovatno pamtiti do kraja života!

Ivana