Planiram uskoro da se udam, pa me interesuje da li stvarno njemu ne smeta što ja imam tri puta veću platu, bolji posao i doktorat, a on samo srednju školu i njivu? Volim ga i trenutno je sve OK, ali me svi plaše kako to može da se promeni?

Sve dok nemate frajera koji ima tri puta manji penis od vašeg klitorisa, situacija i nije toliko loša. Naročito ukoliko se volite. Doktorati su posebno moderni poslednjih godina i reklo bi se da svako može da ih ima, pa i nije vam neka fora. Pogledajte samo naše poznate političare i manje poznate biznismene. Ukoliko ste još napisali i neku knjigu, onda ozbiljno ulazite u krug srpske većine: spisateljica, ministar, umetnica, bila na Farmi, poslanik, pevačica, soft-voditeljka, loto devojka i blogerka.

Postajemo zemlja isključivo poštene inteligencije. Sve intelekt do intelekta. Normalno je da vama roditelji i prijatelji žele dobro, ali isto tako ponekad i lupetaju, paranoišu, ljubomorišu i svet gledaju svojim očima. Zabrinjavajuće je samo jedno: kako ste došli u situaciju da odabranika (kojeg volite) posmatrate kroz mišljenja mediokriteta. Možda je bolje da pripremite još jedan doktorat na temu „Kako osećati i živeti sopstveni život“!