Širom otvorene oči

Za razliku od žena koje romantične trenutke obično začine spuštenim kapcima, kada dođe do poljupca muškarci vole da drže oči otvorene. To je za njih znak da potpuno uživaju u trenutku - razumljivo ako se uzme u obzir da su vizuelisti, posebno kada je seks u pitanju.

Nagnuta glava

Ukoliko, dok vam se usne opasno približavaju, on pokušava da zauzme najbolji položaj kriveći glavu, znajte da je reč o muškarcu spremnom na kompromise. Onaj, pak, koji cilja “pravo u metu“ (prevedeno: ima direktan pristup) je spontaniji, ali i više okrenut svojim potrebama.

Nestašni jezik

Ako bez ustezanja kreće u napad ne skrivajući svoj “aktivni“ jezik, reč je o izuzetno strastvenom muškarcu. Ukoliko se više ponaša kao radosni bernardinac, a manje kao neko ko zna gde su granice, verovatno je sebičan. Ako smatra da su za prvi poljubac samo usne dovoljne, možda strepi da ne bude pogrešno shvaćen.

Tehnika

Muškarac koji se drži istog ritma tokom celog poljupca, pri tom se ne prilagođavajući vašoj brzini i intenzitetu je - što da se lažemo - neprilagodljiv! Za onog koji se savršeno uklapa u vaš ritam može se reći da zna da komunicira sa ženama.