Kada je reč o onlajn upoznavanju i zabavljanju, nije lako da odlučite ko je vredan vaše pažnje. Ali, ovi saveti mogu da vam pomognu da utvrdite ko nije vredan vaše pažnje.

Prevarant

Ovo je važno: nijedan muškarac koji vas poziva na sastanak ne bi trebalo da vam traži novac ili bilo kakvu uslugu.

Ukoliko od vas zatraži tako nešto, prekinite dopisivanje sa njim - mnogo je ljudi koji na sajtovima za upoznavanje pokušavaju da manipulišu osobama koje su usamljene i traže ljubav.

U svakom slučaju, jasno je da muškarac koji vam traži novac ili uslugu, a i ne poznaje vas, nije osoba od poverenja.

Muškarac koji vas "voli"

Ljubav na prvi pogled je jedno, a ljubav na prvi pogled profilne slike sasvim drugo. Uglavnom, muškarac koji tvrdi da se zaljubio u vas čim je video vašu sliku bombardovaće vas porukama ili pozivima poručujući vam da ste divni i da se zaljubio.

"Znam da nam je suđeno da budemo zajedno, odmah sam to osetio", možda će dodati.

Koliko god lepo da zvuči, niko se ne zaljubljuje zbog jedne slike ili poruke.

Muškarac koji je uvek u žurbi

Ako mu ne odgovorite odmah na poruku, požaliće se na to, a možda će vas i pritiskati da se odmah vidite. Ako ne želite (i ne treba!), daće sve od sebe da vas ubedi da promenite mišljenje.

Obično se tako ponašaju muškarci koji su ljubomorni i vole da kontrolišu ili žele samo se*s bez obaveza, a ne vezu. Ako muškarac želi nešto ozbiljnije, imaće vremena da se dopisuje sa vama dok se malo bolje upoznate.

Plejboj

Ovakav muškarac će imati mnogo svojih slika na svom profilu - slika sa drugim ženama.

On je odlučio da pokaže svetu, i vama, da odlično prolazi kod žena i da je na to ponosan. I njemu ćete biti samo još jedna recka.

Misteriozan tip

Muškarac koji nema fotografija na profilu ili ih ima, ali su sve tamne i mutne. Možda nosi i kačket, naočare. Da li krije nešto ili je samo stidljiv?

Možda je, recimo, misteriozan tip koji je zapravo oženjen i želi nešto sa strane. Bolje je da ne proveravate...

Imaginarni ljubavnik

Možda na početku pomislite da je ovaj muškarac vredan upoznavanja uživo – šalje vam duhovite poruke i uvek vas nasmeje, lepo se izražava i ljubazan je. Sa njim uvek imate temu za dopisivanje, ali ni dugo nakon prve poruke ne pominje upoznavanje.

Nije loše da odlučite koliko je okvirno poruka Ok da razmenite pre nego što se uživo upoznate sa njim. Ako prođe predugo, predložite da razgovarate telefonom, pa zakažite sastanak. Ako ne želi ili odugovlači, nastavite svojim putem.

Kada je reč o onlajn upoznavanju, najvažnije je da ostanete bezbedni. Ali imajte na umu da ne bi trebalo zauvek da ostane onlajn - zato dajte sebi neko vreme da upoznate osobu pre nego što započnete nešto više.

Izvor: Mondo.rs