No kako piše Cosmopolitan, postoje tri ultimativna tipa zavodnika s kojima se tokom života susretne gotovo svaka žena (posebno u letnjim mesecima), a njihovi opisi koje vam donosimo u nastavku pomoći će vam i da razaznate muljatora od frajera koji zaslužuje drugu priliku:

Pravi džentlmen

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvek postoje, ali je i zavodnik koji itekako zna šta radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim uletom i komplimentima zbog kojih ćete se osećati kao dama, a ne kao "lovina". Zatim će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove s kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu. Ako se prepoznajete, onda je ovo savršen frajer za vas.

Vešti šarmer

Ovakav frajer poznat i kao "galeb" koji leti obleće žene sa samo jednim ciljem - da ih odvuče u krevet. On zna sve trikove u knjizi i retke odolevaju njegovom šarmu te je vrlo vešt u uveravanju žena da su one jedine za njega. No sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav frajer uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu.

Ozbiljan gospodin

On nije jedan od onih koji će vam uleteti s nekom izlizanom frazom koju ste čule već sto puta i prići će vam samo ako ga stvarno zainteresovane. Ozbiljan gospodin s vama će hteti pričati o - vama, i zaista će ga zanimati vaše detinjstvo, politička uverenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbeći pri upoznavanju s vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od njega pri prvom susretu, no nemojte misliti da to znači i da ga ne zanimate. Ovo je najbolji kandidat dečka s naše liste i verojatno jedini koji će se udostojiti nazvati vas ako na njega ostavite dobar utisak.

Izvor: Index.hr/Cosmopolitan.rs