Arogantni tipovi 

Ima ogroman ego i snishodljiv je. Jako je nepristojan, ne samo prema ženi s kojom je na sastanku, već prema svima za koje zaključi da su ispod njega. A njoj je to jednako grozno, ako ne i gore, kao da je bezobrazan prema njoj. 

Zašto nije privlačan: Žene često gledaju kako muškarac s kojim su na sastanku tretira druge ljude, jer to otkriva puno o njemu samom. Ako vam se čini da je vaš odnos lepo napredovao, možda ste pali na odnosu prema drugim ljudima. 

Šta da uradite ako ste taj tip: Nijedna žena ne želi da joj se neko obraća s visine, pa smirite ego na sastancima. Ako želite da je impresionirate, odnosite se prema njoj s poštovanjem. I ne samo prema njoj, nego prema svima oko vas. 

Nema samopouzdanja 

Previše je emocionalan i odmah s njom deli sva svoja osećanja. Ovakvi tipovi stalno sumnjaju u sebe i treba im konstantna potvrda da su dobri u vezi, na poslu i u prijateljstvu. 

Zašto nije privlačan: Samopouzdanje i nezavisnost su veoma seksi, nesigurnost i zavisnost nisu. Većina žena traži snažnog partnera na kojeg mogu da se oslone. Dakle, ako se vi uvek oslanjate na nju, naročito na početku veze, mogla bi da posumnja u to da ste idealan partner za nju. Počeci veze svima su teški, nemojte da je još opterećujete svojim nesigurnostima.

Šta uraditi ako ste taj tip: Tajming je sve pa na početku veze zadržite svoje emocije pod kontrolom. Jednom kad uspostavite poverenje u vezi, možete s njom da podelite sve što vas muči. Do tada će joj biti drago što ste se otvorili i s njom podelili sve što vam je na duši, prenosi Index.hr.

Mizoginista 

Ne krije svoju ogorčenost prema ženskom polu. Na sastanku odiše negativnošću prema partnerki i celom ženskom polu, njegovi komentari su neprilagođeni i uvredljivi. Koja bi žena bila u vezi s tipom koji je konstantno vređa samo zato što je žena? 

Zašto nije privlačan: Razmislite zbog čega imate takav odnos prema ženama. Mizoginija u većini slučajeva više govori o muškarcu nego o ženama. 

Šta uraditi ako ste taj tip: U svakom slučaju morate da savladate tu svoju osobinu i promenite stav. U suprotnom, šanse da ćete naći partnerku s kojom ćete provesti život su minimalne.

Izvor: Super žena