Želite da vam veza traje zauvek? Pročitajte i primenite ove savete!

Ako ste u vezi u kojoj vam je toliko lepo da ne želite da se završi, pratite ove savete da zaista budete zajedno "srećni do kraja života".

Zajedno spremajte obroke

Ukoliko jedan partner to stalno radi, pripremanje obroka može da postane razlog za svađu. "Mogao/la bi i ti jednom da skuvaš ručak" će postati rečenica koja će svakog dana provlačiti kroz vaš razgovor, zatim će postati jedan od glavnih "argumenata" u svađi, sve dok ne postanete ogorčeni jedno na drugo.

Srećni parovi ističu da je jako važno da partneri dele sve obaveze, uključujući i kuvanje. Gledajte to sa vedrije strane – radićete nešto zajedno, timski rad, produbljivanje bliskosti među vama... ko zna, možda vam to postane omiljena zajednička aktivnost!

Potreban je trud

Koliko god da biste to voleli, veze nisu "gotov proizvod", već je potrebno da oba partnera neprestano ulažu trud.

Naravno, ni u jednoj vezi ne ide sve uvek glatko, ali to ne znači da treba da odustanete – naprotiv, samo se trudite i zajedno ćete prevazići sve prepreke!

Pokažite pažnju

Kada ste poslednji put partneru poklonili pažnju? Iznenadite ga/je flašom dobrog vina, kratkim izletom, doručkom u krevetu... Usrećite ga/je!

Napravite zajedničku listu želja

Napravite listu stvari koje želite zajedno da uradite i umesto da iz nedelje u nedelju radite sve isto, trudite se da ostvarite te svoje želje i ciljeve.

Imajte razumevanja

Svako od nas je različiti, zato je potrebno da imate razumevanja jedno prema drugom, ako želite da zauvek ostanete zajedno. Naravno, biće stvari koje ne razumete, biće grešaka, ali pokažite saosećajnost, pokušajte da sagledate stvari iz drugog ugla...

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...