Odnosi na daljinu postaju problem za mnoge.Međutim, oni mogu biti samo jedna faza u dugom srećnom životu, ako uložite malo truda.

1. Prvo verujte

Čak i ako imate loše iskustvo, ovaj put može biti mnogo bolje. Ljudi moraju da veruju u dobro i znaju da ta distanca nije prepreka za osećanja.

2. Razmislite o opcijama

Dogovaranje odnosa na daljinu, bez razmišljanja o bilo čemu, je kao baciti u okean neplivača. Naravno, ne znate detaljno šta će se dešavati, ali je veoma važno skicirati opcije i razgovarati otvoreno o svemu što donosi veza na daljinu.

3. Uključite kalendar

Ova mala stvar je veoma važna. Ako označite datume sledećeg sastanka, lakše je čekati. Dogovorite vreme i frekvencije poziva. Kada postoje oznake na vremenskoj liniji, lakše je čekati!

4. Kvalitet, a ne kvantitet

Ne morate biti stalno u kontaktu, važno je da je vaša komunikacija smislena i potpuna. Umesto ping-pong poruka na svakih sat vremena odaberite detaljan razgovor ili dopisivanje uveče.

5. Ne planirajte posetu u minutu

Ako odete u njegov grad, gde nikada pre niste bili, postoji veliko iskušenje da se sve vidi tamo odjednom. Ali prvi dan ili dva bolje je posvetiti komunikaciji, a onda možete otići negde zajedno.

6. Ne očekujte da sve bude savršeno

Lični sastanci mogu biti poremećeni zbog bolesti ili svađe, žurbe na poslu ili problema sa voljenom osobom. Sve se može dogoditi, a to je deo odnosa. Glavna stvar je ono što osećate jedno prema drugom.

Izvor: Ženski magazin