Za muškarce se često kaže da su "jači pol", ali kada su u pitanju veze, ovaj izraz definitivno ne pije vodu.

Mnogo je toga što frajere zastrašuje kada je reč o ljubavi i vezivanju, a visoko na toj listi nalaze se drugi muškarci iz vašeg života. Otkrijte o kome je reč i šta im to kod njih tera strah u kosti:

Vaš najbolji prijatelj

Ako vam je najbolji prijatelj muškarac, vaš dečko bi ga lako mogao doživeti kao pretnju. Mnogi frajeri sumnjaju u žensko-muška prijateljstva i misle da u takvom odnosu uvek jedna strana želi nešto više, pa su u takvim slučajevima skloni ljubomornim ispadima. 

Vaš bivši

Na sam spomen bivšeg dečka, vašem novom ili potencijalnom dečku dignuće se kosa na glavi jer će odmah zamisliti kako vas neko drugi ljubi i dodiruje. Uz to će se i zapitati gajite li još uvek neka osećanja prema njemu i postoji li možda šansa da mu se vratite, što će ga učiniti još nesigurnijim. Zato je bolje bivšeg ostaviti tamo gde i pripada, a to je u prošlosti, kako vam ne bi pokvario budućnost. 

Vaš tata

Otac devojke uliva strah u kosti svakom muškarcu i tu baš nema puno pomoći. Koliko god vi svog tatu predstavljali kao divnu i smirenu osobu, teško će se opustiti pred nekim ko je svestan svega što on radi sa njegovom ćerkom. Ipak, ne brinite mnogo zbog toga jer će pri svakom sledećem susretu njegova trema biti sve manja i vremenom mu vaš otac više neće biti toliko strašan.

Vaš brat

Slično kao i kod vašeg tate, ali u ovom slučaju postoji i šansa za suprotan scenario. Ako vaš dečko i brat otkriju da imaju slične interese ili je vaš brat izrazito prijateljski nastrojen, mogli bi se odmah skontati. Ipak, brat koji je preterano zaštitnički nastrojen prema svojoj sestri uteraće strah u kosti svakom frajeru, bez obzira na zajedničke interese.

Vaš šef

Većina muškaraca sebi ne može pomoći da ne budu ljubomorni na svakog drugog frajera koji se "mota" oko njihove partnerke, pa čak i ako je reč o šefu. Malo je toga što možete napraviti po tom pitanju, i najbolje što vam možemo preporučiti je da izbegavate ikakvo spominjanje svog šefa, pa čak i u negativnom kontekstu.

Izvor: Index.hr