Veza na daljinu nikada nije jednostavna za održavanje poput normalne veze u kakvoj se možete videti kada god poželite. Posebno ako niste od samog početka u vezi na daljinu nego se ona dogodila spletom okolnosti, postoje razni faktori koji mogu narušiti vašu daleku ljubav. Ali kako se to ne bi dogodilo, savetujemo vam da se pridržavate sledećih pravila veze na daljinu.

1. Postavite granice u vezi pre nego što se raziđete

Iako vreme koje provodite zajedno želite da ispunite samo lepim trenucima, za dobro vaše veze trebalo bi da razgovarate i o teškim stvarima koje daljina donosi. Razgovarajte o pravilima i granicama koje želite da vaš partner poštuje i obrnuto. Na primer, koliko često treba da se čujete, posećujete i slično.

2. Pronađite načine kako biste pokazali partneru koliko ga volite

Možda niste fizički zajedno, ali to ne znači da niste jedno drugom neprestano u mislima. Pronađite način kako da partneru ulepšate dan i da ga iznenadite. Na primer, pošaljite mu paket omiljenih slatkiša i grickalica, isplanirajte filmsko veče u kojem ćete sinhronizovano gledati isti film i komentarisati ga telefonski… Isprobajte različite stvari i pronađite ono što najviše odgovara upravo vašoj vezi i vašem odnosu.

3. Napravite i seksualni plan

Razmislite želite li da imate isključivo fizičke seksualne odnose kada se vidite ili vam se takođe sviđa ideja telefonskog seksa. Kada to ustanovite, razgovarajte sa partnerom o njegovim željama i zamislima. Možda će vam se to na početku činiti čudno, međutim uz zajednički trud mogla bi to da bude jedna prava avantura.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...