Ako niste sigurne da li je i on spreman za korak dalje, ovi znakovi bi vam u tome mogli pomoći. 

Ponekad nije baš tako lako "dešifrirati" nekog muškarca, posebno kada se radi o stupanju u ozbiljnu vezu. Kako biste se uverile da on želi isto što i vi, obratite pažnju na sledeće pokazatelje. 

Razuman je 

Naravno da se svi ponekad vodimo srcem, ali bitno je da uz sebe imate razumnu osobu koja racionalno razmišlja i koja ne odbija da prizna vlastite greške. 

Dopušta vam da proširite njegove horizonte 

Osobe otvorene novim iskustvima i znanjima vredne su vaše pažnje jer to samo znači da nikada ne prestaju da rade na sebi. 

Njegovi prijatelji su zreli poput njega

Nemojte olako shvatati onu uzrečicu "s kim si, takav si" i obratite pažnju na ponašanje i život njegovih prijatelja. 

Pouzdan je 

Svakom treba neko na koga uvek može da se računa, zato je bitno u potpunosti verovati partneru u svemu i znati da će biti uz vas kada treba da doneste neku važnu odluku i slično. 

Ne postavlja vam ultimatume

Granice moraju da postoje u svemu pa je stoga izuzetno bitno da vaš partner poštuje vaše. 

Ima normalan odnos sa svima

Važno je biti siguran da je osoba sa kojom želite biti u vezi odrasla i duhom, a ne samo telom. Obratite pažnju na njegovo ponašanje prema prijateljima, roditeljima, kolegama, a naročito prema drugim ženama. 

Spoznao je svoje životne ciljeve 

Ako ste vi same ambiciozne, onda nema smisla da vaš partner bude osoba koja gubi dane ne razmišljajući o budućnosti. Bitno je znati da i on ima snove i ciljeve koje želi da ostvariti i da se oni ne kose sa vašim uverenjima i stavovima. 

Sluša vas i razgovara sa vama 

Muškarac koji sve vreme odbija da reši neki problem, te neprestano govori da mu se ne razgovara je klinac zarobljen u telu odraslog čoveka, što vam nikako nije potrebno u životu. 

Izvor: Index.hr