Ozbiljna ljubavna veza nije nešto čemu svako teži.

Neki ljudi više uživaju u neobaveznim aferama, ali često je teško iz prve prepoznati ko šta želi. Srećom, postoje neki jasni znakovi koji odaju da neko nije spreman za ozbiljnu vezu, a za časopis Cosmopolitan otkrila ih je stručnjak za veze Julie Spira. Prepoznajte ih na vreme kako ne biste završile slomljenog srca: 

Sam vam je to rekao

Kada vam frajer sam kaže da ne želi ozbiljnu vezu, nemojte iz toga iščitavati ništa dublje niti pokušavati da ga nagovorite da se predomisli. To upozorava da ćete ga tako samo poplašiti i oterati od sebe.

Retko komunicirate

Neko ko nije u potrazi za ozbiljnom vezom neće imati ni potrebu da svakodnevno komunicira sa vama ili razmenjuje poruke. S druge strane, ako muškarac želi da razgovara sa vama i da vas upozna, to znači i da je spreman za ozbiljnu vezu.

Sve se svodi na seks

Ako vas zove samo u večernjim satima, i to na druženje u njegovoj sobi, onda verovatno od vas ne želi ništa više od neobaveznog seksa. Ako je to ono što i vi želite, odlično, ali ako tražite ozbiljnu vezu, vreme je da krenete dalje.

Nije romantičan

Romantika je neizbežna u početku svake ozbiljne veze, a ako je među vama uopšte nema, to je znak da on verovatno ne želi ništa ozbiljno. 

Ne provodi svoje slobodno vreme sa vama

Ako izbegava druženje sa vama vikendom, tokom praznika i drugim slobodnim danima, to može biti jedan od načina na koji pokušava da vam da do znanja da ne želi ništa ozbiljno sa vama.

Izvor: Index.hr