Onog trenutka kada par stane ispred svojih najbližih i prijatelja i izgovore sudbonosno "da" veruju da će zauvek ostati u zajednici.

Međutim, nažalost, to nije uvek tako. Fotografi koji za ovaj važan dan fotografišu mladence otkrili su koji su znaci da je brak osuđen na propast. 

Na popularnoj mreži Redit oni su pisali o svom šestom čulu. Naveli su da su to flertovanje tokom ceremonije, uništavanje svadbene torte, ali i da to može da se vidi prema tome kako se mladenci odnose jedno prema drugom. 

Takođe, prema njihovom mišljenju, neće se dobro provesti u braku ni ako jedan od njih dvoje previše ćuti.

A može da bude i drugačije. Kad sve krene po zlu, ali oni ipak ostanu zajedno. 

- Bio sam fotograf na venčanjima. Mislim da možete reći da li će ostati zajedno zauvek na osnovu toga kako se nose sa svim malim (a ponekad i velikim) problemima koje dan venčanja može da donese. 

Bila je jedna priča o paru koju volim da ispričam svima. Oni nisu tipična mlada i mladoženja, venčali su se u šumi u kojoj ste mogli da idete na penjanje s velikom drvenom kućom i kaminom ispred. Sva hrana je bila veganska i na venčanju je bilo mnogo njihovih prijatelja sa psima - napisao je jedan od njih. 

- Sve je bilo savršeno, osim što specijalna haljina koju je mlada napravila i obojila, nije stigla na vreme za ceremoniju i ona je bila očajna. Nosila je trenerku i majicu sa printom Mikija Mausa. Njen budući muž je skinuo svoje odelo, stajao je u boksericama. Bio sam u šoku, ali osim što je bilo čudno imati dlakave muškarčeve noge na mojim svadbenim fotografijama, snimanje fotografija je bilo zaista zabavno i bile su potpuno opuštene. Prilično sam siguran da će im biti dobro - istakao je on.

Dakle, sada znate male ali značajne znakove za opstanak braka!

Izvor: Superzena.b92