Dekoraciji se na venčanju pridaje gotovo najviše pažnje. Toga ste postali svesne iste sekunde kada ste počele sa planiranjem svog venčanja ili ste se ponudile da pomognete najboljoj prijateljici u organizaciji njenog.

Možda se pridavanje toliko pažnje dekoraciji čini potpuno nepotrebno, ali činjenica je da će vaše fotografije izgledati mnogo lepše zahvaljujući njoj. Osim toga, jedan od najbitnijih dana u vašem životu postaće još posebniji.

Poslednjih godina u kreiranju trendova posebnu ulogu imaju društvene mreže, a ako je suditi prema njima, donedavno obožavani cvetni zidovi, odnosno pozadine, gotovo preko noći postale su "demode".

S tim se slaže i Kolin Kovi, organizator venčanja koji je sarađivao sa brojnim slavnim osobama, poput Toma Kruza, Dženifer Lopez, Dženifer Aniston.

- Ove godine se u modu vraća moderan, savremeni, minimalistički izgled. Manje je više - kaže Kolin koji je u razgovoru za "Mirror" istaknuo da veruje da će parovi u budućnosti birati sve jednostavniju dekoraciju.

Prema njegovom mišljenju, ove godine bi umesto klasičnog cveća mogla prevladati pšenica koja se uz malo mašte može odlično uklopiti u venčanja.

Izvor: Index.hr