Sigurno ste u svojoj blizini nekad imali ili još uvek imate ženu koja je uprkos svim svojim kvalitetima solo, ako niste i vi jedna od njih. Nogama stoji čvrsto na zemlji, pametna je, atraktivna, nije zahtevna, društvena je, brižna.... 

Verovatno ste razmišljali i o razlozima zbog kojih je tako, pa ste se zapitali da li ona ipak previsoko mišljenje o sebi, smatra li da je bolja od drugih.

Ona samo teško pronalazi muškarca vrednog njene ljubavi i poštovanja, a mi vam navodimo 7 razloga:

1. Imaju visoke standarde

Žene su svesne koliko vrede i ućiće u vezu samo sa muškarcem za kojeg misle da ih zaslužuje. Muškarac za kojeg se odluče mora da ima sve one karakteristike koje ove žene traže u svom partneru.

2. Ispunjene su svojim životom

Ovim snažnim ženama ne treba muškarac kako bi se osećale emocionalno ispunjenim. Već imaju porodicu i prijatelje, karijeru, ciljeve koje žele da ostvare i to je nešto čime njihov partner mora da se nosi.

3. Ne može im se tako lako "prodati priča"

Manipulatori, lažljivci, prevaranti i sve druge vrste "lažnih ljudi" ne dolaze u obzir kod ovih žena. Nikada neće dopustiti bilo kome da se igra sa osećanjima, da ih laže i vara... Ako im se nekad i zalomi nešto takvo, to će biti jednokratno i naučiće lekciju za ceo život.

4. Ulažu puno energije kako bi se ostvarile u različitim sferama

Pametne, privlačne žene stalno rade na sebi. Ne čakaju da se stvari obave same od sebe, a osećaju se dobro kada postanu uspešne u svemu što požele. Zbog toga teško pristaju, odnosno ne pristaju na vezu sa partnerom koji je lenj i kojem fali ambicija.

5. Kod njih više ne postoji san o udaji za princa na belom konju

Kod ove skupine žena nema maštanja o venčanju za princa. Neke stvari jednostavno ostanu vezane za detinjstvo i u odraslim godinama ih prerastu.

6. Nikad nisu druga opcija

Ovo su žene koje žele da budu na prvom mestu i ne pristaju na manje. Imaju šesto čulo i ako osete da im se nešto loše događa iza leđa, zaustaviće to i pre nego što počne.

7. Mnogi muškarci se osećaju ugroženim pored njih

Nikoga više ne čudi činjenica da postoje muškarci koji ne žele biti u vezi sa ženama koje su snažne, pametne i sposobne. Međutim, žene o kojima govori ovaj tekst svesne su sebe, svojih potencijala, onoga što žele i mogu... Zato sebi nikad neće dopustiti da se ponašaju naivno ili glupo samo kako bi zadovoljile svog partnera.

Izvor: Zadovoljna.hr/Cosmopolitan.rs