Dosta ljudi misli da su to bezazlene stvari, ali zapravo ovi postupci znače prevara...

1. Laganje o ljubavnom statusu

Ako ste u vezi, a nekome ste rekli da ste slobodni, onda definitivno nešto nije u redu. Trebalo bi da budete ponosni na svog partnera i na vaš odnos, a ne da ga se stidite i skrivate da ste u vezi. Laganjem o ljubavnom statusu zapravo ne poštujete svog partnera i to je jedna od sitnica koja se može računati kao prevara.

2. Seksi poruke

Ako imate prijatelja muškog pola trebate pripaziti. Trebate dobro razmisliti koje su stvari u tom odnosu prihvatljive, a koje nisu. Slanje fotografija na kojima ste u donjem vešu baš i nije prihvatljivo ponašanje za osobu u vezi, iako vam je on 'samo prijatelj'. Uvek morate misliti i na partnerove osećaje pre nego što učinite neku glupost.

3. Flertovanje

Sasvim je jasno da je osobama u vezi zabranjeno flertovanje sa drugima, kako vama, tako i vašem partneru. Nemojte koketirati ni s kim, bez obzira na to o čemu se radilo. Ponašajte se onako kako biste voleli da se i vaš partner ponaša. Nemojte ga praviti budalom. Takođe, nemojte ni vi njemu dozvoliti da iza vaših leđa koketira s drugim devojkama. To naprosto nije prihvatljivo ponašanje za ljude koji su u vezi.

4. Poljubac u pijanom stanju

Mnogima je pijanstvo izgovor za neprihvatljivo ponašanje. Ipak, odgovorni ste za svoje postupke. Ako ne umete da se kontrolišete kada ste u pijanom stanju, onda nemojte da pijete. Svako treba da preuzme odgovornost za svoja dela. 5. Prećutkivanje: Ako ste se dopisivali sa zgodnim dečkom, ali ste nekako to zaboravili to da kažete svom partneru, to je prilično škakljiva situacija. Prema partneru bi trebalo uvek da budete biti iskreni u vezi svega, stoga nemojte skrivati ni najmanju sitnicu, koliko god se vama činila bezazlena.

Nastavak teksta pročitajte OVDE!