Tempirana bomba

"Nakon raskida se nastavio je da koristi moj HBO nalog. Znala sam to, ali sam čekala do nekoliko minuta pre početka nove sezone "Game of Thrones" i onda promenila lozinku. I dalje se tome naslađujem"

Lažna uzbuna

"Saznala sam da me je zapravo celu našu vezu varao i kada smo prekinuli, zamolila sam svoju trudnu cimeriku da se popiški na test za trudnoću i ostavila mu ga pred vratima, bez ikakve poruke. Kasnije sam saznala da je plakao i neke devojke diskretno zapitivao da li je test njihov. "

Poziv na seks

"Kada smo završili vezu, blokirala sam njegov broj, ali sam napravila profil pod lažnim imenom na jednoj dejting aplikaciji i svim momcima koje bih upoznala tamo, dala sam njegov broj. Ne znam epilog priče, ali sigurno bih se dobro zabavila gledajući njegovu zbunjenu facu dok ga razni muškarci zovu na dejt ili seks". 

Odličan šoping

"Nakon raskida, shvatila sam da je u mom stanu ostala jedna njegova nova košulja, koju još nikad nije obukao, niti skinuo etiketu. Vratila sam je u prodavnicu i rekla da sam izgubila račun pa sam je zamijenila za novu haljinu."

(Ne)par obuće

"Kada sam dolazila po svoje stvari nakon prekida veze nije ga bilo kod kuće (hvala Bogu). Uzela sam mu (ok, ukrala) po jednu cipelu iz svakog para i bacila u obližnji kontejner."