Umesto što ćete kao i svake godine, najzaljubljeniji dan u godini provesti sa dečkom u nekom restoranu, imamo bolji predlog! Spremite najluđu tematsku žurku gde će gosti biti vaša ženska ekipa! A dečko? Za njega je ionako namenjen afterparty!

U nastavku vas čekaju 10 slatkih predloga za najslađi party u slavu Dana Zaljuljenih do sada.

Napravite veliko jedinstveno piće u skladu sa temom žurke

Sakupite sastojke za jednotematsko prepoznatljivo piće koje ćete ukrasiti srcima i jarkim bojama u skladu sa Danom Zaljubljenih. Ne zaboravite da pripremite za više osoba kako ne biste celo veče izigravale koktel majstora.

Ubacite malo romantike i u led

Za one koji se plaše mamurluka i žele da provedu veče pijani, led je glavni spas. Ubacite dve ili tri latice cveta po želji u običnu posudu za led, dodajte vode i ubaci u fižider. Nakon par sati, sipajte još malo vode kako bi latice dospele tačno u centar kada dođe vreme da se piće posluži.

via GIPHY

Napravite posebno mesto za fotografisanje

Sada je vreme da se iskoristi taj rendom zid u sobi. Napravi Insta pozadinu i stvorite najlepše uspomene. Naručite neke prelepe rekvizite poput balona, venaca i konfeta,  uslikajte se i podelite.

Pripremite najuskuniji čokoladni dezert

Ne slavite 14. februar na pravi način ukoliko ne pokazujete želju za velikom količinom čokolade. Zato pripremite veliku količinu kremastih kolača, ali ne zaboravite da budu u obliku srca ili u bilo kom dugom obliku koji asocira na ovaj zaljubljeni dan.

 

Zalogaji ljubavi

Pozovite prijatelje da donesu jelo koje bi spremili kada bi slavili sa dečkom. Recite im da ne mora da bude impresivno, već nešto što će spremiti s ljubavlju što ćete zajedno slatko pojesti.

Organizujte "TAJNI OBOŽAVATELJ" razmenu poklona

Pre žurke se okupite na kratko kako bi izvukli imena i ko će koga obradovati na Dan Zaljubljenih. Napomenite da to budu skromniji i zanimljivi pokloni kojima ćete se svi slatko nasmejati. 

 

Pripremite posebnu ljubavnu plejlistu

Ipak ovaj dan zaslužuje dabude začinjen posebnom ljubavnom notom. 

 

Posebna beauty stanica

S obzirom na to da je ovo žurka za vaše BFFS, dozvoljeno je da imate svoj kutak za ulepšavanje gde ćete jedna drugoj sređivati kosu, nokte, mejkap. 

 

Osmislite zanimljivije kvizove i testove

Testiraj znanje svoje ekipe o najpoznatijim scenama iz filmova, ili serija. Ili osmislite zanimljive ljubavne testove. 

 

Žurku završite poljupcima i zagrljajima

Zamolite svaku gošću da nosi svoj omiljeni ruž, a zatim postavi veliki broj pisama. Zamolite svaku od njih ih da poljube svako pismo tako da vam za uspomenu ostane gomila šarenih poljubaca. I ne zaboravite da se mnogo, mnogo grlite jer ipak su to vaše omiljene ženske osobe. 

 

via GIPHY