Flert s drugim muškarcima

Igranje kosom i pućenje usana samo su deo dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može da bude sasvim bezopasan čin pitome zabave, ali ako se tako ponašate s muškarcima tokom nekog događaja pred sopstvenim partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

Smejanje tuđim šalama

Ako je nešto smešno, vi ćete se nasmejati, što je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate o tome da li je šalu ispričao muškarac ili žena, ali vaš partner će svakako primetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim kvalitetom kod jačeg pola.

Obožavanje muških zvezda

Vašim prijateljicama verovatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžerku dok govorite o nekom od holivudskih frajera, ali vaš partner ne želi da sluša hvalospeve o drugim muškarcima bez obzira na to što žive na drugom kraju sveta...

Spominjanje muških imena kolega

On želi da čuje detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice poput: “Ivan je danas ispričao tako dobar vic!”. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, koristite njihova puna imena, ili kažite “Ivan s posla” kako biste smanjili intenzitet “prisnosti”.

Dopisivanje s drugim muškarcima

Razmena poruka preko mobilnoga ili na društvenim mrežama s drugim muškarcima njega dovodi do “ludila”. Nije mu prijatno što vodite neki zasebni život u digitalnom prostoru, u kom su vam sve opcije otvorene.

Na sledećoj strani pročitajte koje su to još tvari koje će ga dovesti do ludila...