Ako neko traži da zbog njega menjate svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli tačno onakvu kakva jeste. Evo koje stvari ne biste nikada trebalo da radite zbog frajera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog dečka ići na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju treba da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Raskid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda mu s pravom možete dati nogu. Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora vas podržati u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Ali svoj stil takođe ne biste trebalo da menjati zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na takvo nešto. 

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled, odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: Index Rouge