Spisak je nastao na Redditu, gde su se momci iskreno oglasili povodom stvari koje smatraju privlačnim kod svojih devojaka, tj. devojaka generalno.

1. Podsetnici napisani na dlanu

Iako ste možda od onih ljudi koji ovo stalno radi, sigurno ćete se zapitati zašto se muškarcima ovo toliko dopada. Da stvar bude još blesavija, ni njima nije jasno zašto im se sviđa. "Ne bih mogao da objasnim ovo čak i kada bi mi život zavisio od toga", rekao je jedan od ispitanika. I to je skroz okej.

2. Kada ih žene ignorišu

Ovo zvuči kao stara priča, ali najverovatnije nije ono što mislite. "Volim da posmatram svoju devojku dok se koncentriše na nešto i uopšte me ne primećuje. Jako me privlači to što ume da se toliko unese u ono što radi." Ovo je mnogo simpatičnije i smislenije od onog "volim žene koje mene ne vole".

3.Soknice

Ko zna da li je ovo povezano sa stereotipom školske uniforme, ali muškarci generalno jako vole da vide kratke čarape na devojci. Čak i one malo deblje, pogotovo ako su ukombinovane sa šortsem, poput onih koje nosi Rejčel po stanu u prvim sezonama Prijatelja. 

4. Kada devojke zevaju ili se protežu

"Ne znam zašto nam je to toliko slatko i privlačno", rekao je jedan od anketiranih, što je na neki način i poenta ove atipične liste. 

Nastavak na sledećoj strani...